Grafit na prostorijama LSV u Pančevu

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Četvrtak, 11. 08. 2011. | Komentara: 0

Grafit na prostorijama LSV u Pančevu

LSV PančevoPANČEVO - U noći između 9. i 10. avgusta 2011. godine za sada nepoznati počinioci ispisali su ispod prozora sedišta GrO LSV Pančevo veliki grafit na kojem piše "pravoslavlje ili smrt".

- Nema sumnje da je ova poruka upućena Ligi socijaldemokrata Vojvodine" ocenjuje se u saopštenju Gradskog odbora LSV Pančevo.

- Pojava ovakvih grafita i njima sličnih u jednom multietničkom i multi konfesionalnom gradu poput Pančeva je vrlo opasna i ne doprinosi održavanju tradicionalno dobrih odnosna koji postoje između različitih naroda u našem gradu "  ističe se u saopštenju.

Ligašice i ligaši u Pančevu naglašavaju da niko neće odvratiti LSV da istraje u borbi za ideje na koje je i te kako ponosna, a koje svakim danom prepoznaju kao svoje sve više njihovih sugrađanki i sugrađana.

- Obzirom da su specijalizovane službe Policijske uprave Pančeva odradile opsežan uviđaj očekujemo da će istraga dati rezultate i da će počinioci ovog dela biti uhvaćeni" zaključuje se u saopštenju.

(BILSV, 11.08.2011.)




Odbori LSV | Sreda, 18. 01. 2012. | Komentara: 0

Udvostručen broj ligaša u Inđiji

INĐIJA – Opštinska organizacija Lige socijaldemokrata Vojvodine Inđija, udvostručila je tokom prošle godine broj svojih članova, istakao je potpredsednik tog odbora Dalibor Petrović.
Odbori LSV | Sreda, 18. 01. 2012. | Komentara: 0

Odlaganje konkursa u Petrohemiji politički čin

PANČEVO – Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine Pančevo skrenuo je, na jučerašnjoj konferenciji za novinare, pažnju na dešavanja u Petrohemiji, odnosno na odlaganje konkursa za zapošljavanje novih ljudi.
Odbori LSV | Utorak, 17. 01. 2012. | Komentara: 2

Vojska da ustupi napuštene prostore

ZRENJANIN – Predsednik Skupštine grada Zrenjanina Aleksandar Marton apelovao je danas na Ministarstvo odbrane Republike Srbije da prihvati inicijativu novosadskog Društvenog centra da se prostor kasarne "Dr Arčibald Rajs" ustupi na korišćenje udruženjima građana i mladim aktivistima.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook