Hitno obezbediti građanima Zrenjanina vodu!

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Ponedeljak, 06. 04. 2020. | Komentara: 0

Hitno obezbediti građanima Zrenjanina vodu!

Zrenjanin, 06. april 2020 - Liga socijaldemokrata Vojvodine najoštrije kritikuje neodgovorno ponašanje predstavnika zrenjaninske vlasti tokom izuzetno teškog perioda za sve naše sugrađane izazvanog pandemijom koronavirusa. 

LSV
 
Naime, u prethodnim danima Zrenjaninci su delimično ili potpuno ostali bez vode. Ponovo! Ne govorimo sada o zdravoj pijaćoj vodi koja se građanima Zrenjanina obećava već godinama, govorimo o dostupnosti bilo kakve vode, potrebne za osnovne životne potrebe. I to sve u trenutku kada je građanima tokom celog  vikenda zabranjeno kretanje te ne mogu nikako ni da je nabave.
 
Zgroženi smo činjenicom da ne samo da se gradski čelnici nisu potrudili da građanima obezbede maske, rukavice i dezinfekciona sredstva, nego se sada građanima uskraćuje jedan od osnovnih načina prevencije virusa – pranje ruku! Postavljamo pitanje da li to može da izazove lokalno širenje virusa.
 
Dodatno smo zabrinuti zbog toga što je čitav gradski krizni štab na čelu sa gradonačelnikom, zamenikom gradonačelnika i pomoćnicima u samoizolaciji, jer je jedan član kriznog štaba zaražen korona virusom. Grad ne brine o potrebama ljudi, nisu obezbeđene nikakve mere da građani lakše preguraju ovu veoma tešku situaciju.
 
Liga socijaldemokrata Vojvodine traži odgovornost za stanje u koje je doveden naš Zrenjanin. Tražimo da se sačuva zdravlje svih Zrenjaninaca!

Gradski odbor
Lige socijaldemokrata Vojvodine 
Zrenjanin




Odbori LSV | Utorak, 06. 02. 2024. | Komentara: 0

LSV-Vojvođani Zrenjanin: Zahtevamo transparentnost gradske administracije u vezi sa biračkim spiskovima

Liga socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani Zrenjanin, uputila je danas Gradskoj upravi grada Zrenjanina zahtev za dostupnost informacije od javnog  značaja - ukupan broj građana sa teritorije grada Zrenjanina koji su upisani u birački spisak na današnji dan.
Odbori LSV | Petak, 02. 02. 2024. | Komentara: 0

Simo Salapura se ne meša u svoj posao i dopušta neljudski tretman prema radnicima Linglonga

Liga socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani traži od svih nadležnih državnih organa, kao i od zrenjanske lokalne samouprave, da najzad počnu da rade svoj posao i učine sve da se ispoštuju zakonske obaveze kineskih investitora u fabrici Linglong. 
Odbori LSV | Ponedeljak, 22. 01. 2024. | Komentara: 0

Zrenjaninski LSV-Vojvođani kontroliše broj upisanih birača u gradu

Odbornička grupa Liga socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani u Skupštini grada Zrenjanina uputila je danas Gradskoj upravi zahtev kojim se traži informacija o ukupnom broju građana sa teritorije grada Zrenjanina, koji su upisani u birački spisak.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook