Hitno utvrditi šta se desilo na Adamovićevom naselju!

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Petak, 13. 01. 2012. | Komentara: 0

Hitno utvrditi šta se desilo na Adamovićevom naselju!

Novi Sad, 13. januar - Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine zahteva da se hitno razjasni šta se tačno dogodilo i zbog čega je pretučen Bahrija Bulić na Adamovićevom naselju. 

Radovan Latinovic

Ukoliko se zaista ispostavi da je, kao što je danas objavljeno u medijima,  prebijen zbog svoje nacionalnosti i da su zbog toga uznemiravana i njegova deca zahtevamo najteže kazne za napadače.

Novi Sad je bio i biće grad koji se ponosi svim nacionalnim zajednicama koje u njemu žive. Tu svoju osobinu je sačuvao i u najtežim vremenima.

Liga socijaldemokrata Vojvodine se ovakvim incidentima protivila i mračnih devedesetih godina prošlog veka i sigurno je da ćemo i ubuduće biti pretnja svakome ko pomisli da unese mržnju i netrpeljivost u naš grad.

Velika sramota je Novom Sadu naneta pre nekoliko godina kada je čovek pretučen zato što je u autobusu pričao na mađarskom jeziku. Nemamo nameru da dozvolimo da takvi primeri postanu učestali.


Predsednik Gradskog odbora LSV Novi Sad
prim.dr Radovan Latinović




Odbori LSV | Petak, 01. 03. 2024. | Komentara: 0

Odbornici LSV-Vojvođani: Uvrstite manifestacije Dani zrenjaninske pijaće vode i Dani plastične ambalaže

Odbornici Lige socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani u zrenjaninskoj skupštini juče su na sednici Skupštine grada pokrenuli dvadesetak tema koje su od značaja za život Zrenjaninki i Zrenjaninaca.
Odbori LSV | Četvrtak, 29. 02. 2024. | Komentara: 0

LSV-Vojvođani za nove rekreativne i zelene površine na Limanu umesto verskih objekata

Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani Novi Sad smatra bespotrebnim izgradnju verskog objekta na zelenoj površini koju stanovnici Limana 1 i 2 već godinama rado koriste kao prostor za rekreaciju.
Odbori LSV | Ponedeljak, 26. 02. 2024. | Komentara: 0

Zašto načelnik Gradske uprave Zrenjanina Nenad Domjeskov krije informacije od javnog značaja?

Odbornička grupa Lige socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani u Skupštini grada Zrenjanina uputila je još 22. januara Gradskoj upravi Zrenjanina zahtev kojim traži informaciju o ukupnom broju građana sa teritorije grada Zrenjanina koji su upisani u birački spisak.




ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook