Horor na Trgu dr Zorana Đinđića

 
 
Izbori u LSV
Odbori LSV | Utorak, 15. 01. 2019. | Komentara: 0

Horor na Trgu dr Zorana Đinđića

Zrenjanin, 15. januar 2019 - Liga socijaldemokrata Vojvodine najoštrije osuđuje bahatost i bezobrazluk koji predstavnici zrenjaninske naprednjačke vlasti po ko zna koji put pokazuju nemarom prema javnim površinama.

LSV

Poslednji primer sa kojim se građani Zrenjanina suočavaju svakodnevno nalazi se u samom centru grada. Naime, započeti su, a onda i zapušteni, radovi na rekonstrukciji Trga dr Zorana Đinđića.

Radovi su započeti u oktobru prošle godine i, prema izjavama gradskih čelnika, trebalo je da budu gotovi nakon dva meseca. Međutim, sve je raskopano, u blatu i vodi i podseća na scenografiju iz nekog horor filma. Radnika, po već poznatom maniru naprednjačke vlasti, nema nigde. Rok za završetak radova, koji su oni definisali u javnosti, je istekao, a jedva da je nešto urađeno.

Ponovo ispaštaju građani Zrenjanina. Oni tuda bukvalno ne mogu da prođu, što im otežava svakodnevni život, ali je i nebezbedno, jer je zaštitna ograda porušena i ne postoji adekvatno osvetljenje. Da ne pričamo o utisku koji bi neki gost Zrenjanina imao kada bi došao u centar našeg grada.

LSV postavlja pitanje gradskim funkcionerima zašto su započeli radove u oktobru kad svi znaju da je to već kraj građevinske sezone, kome se žurilo da razrovari centar grada i zašto. Izražavamo zabrinutost zbog svega toga i moramo da kažemo da se ljudi u gradu pitaju da li postoji neki koruptivni razlog zašto je sve tako urađeno. Podsećamo bahatu vlast da građani sve vide i da nisu glupi.

Još jednom pozivamo predstavnike zrenjaninske vlasti da se smesta prihvate posla sa odgovornošću nekog ko treba da radi u interesu građana. U suprotnom, neka se povuku sa javnih funkcija.

mr Dejan Čapo
predsednik Odborničke grupe
Lige socijaldemokrata Vojvodine
u Skupštini grada ZrenjaninaOdbori LSV | Četvrtak, 13. 06. 2019. | Komentara: 0

Nadležni da se oglase, a trovači kazne

Nakon trovanja pčela, riba i pronalaska nelegalnog otpada u Kikindi, odbornička grupa Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini grada Kikinde podnela je u ponedeljak inicijativu za sazivanje vanredne sednice Skupštine grada. Šef odborničke grupe LSV Miroslav Grujić je za lokalnu TV Rubin rekao da bi ta sednica imala dve tačke dnevnog reda.
Odbori LSV | Utorak, 11. 06. 2019. | Komentara: 0

Zrenjaninska vlast ne sluša Maju Gojković i Anu Brnabić - obavestićemo Evropsku komisiju

Liga socijaldemokrata Vojvodine izražava nezadovoljstvo zbog nastavka prakse sazivanje sednica Skupštine grada Zrenjanina po hitnom postupku.
Odbori LSV | Petak, 07. 06. 2019. | Komentara: 0

Sednica Skupštine opštine Žitište sazvana protivzakonito

Sednica Skupštine Opštine sazvana za petak 7. jun 2019. godine sazvana je protivno članu 34 Zakona o Lokalnoj Samoupravi sazvana za manje od 24. časa sa jednom jedinom tačkom  - Treći rebalans budžeta ove male opštine srednjebanatskog okruga.ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook