Horor na Trgu dr Zorana Đinđića

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Utorak, 15. 01. 2019. | Komentara: 0

Horor na Trgu dr Zorana Đinđića

Zrenjanin, 15. januar 2019 - Liga socijaldemokrata Vojvodine najoštrije osuđuje bahatost i bezobrazluk koji predstavnici zrenjaninske naprednjačke vlasti po ko zna koji put pokazuju nemarom prema javnim površinama.

LSV

Poslednji primer sa kojim se građani Zrenjanina suočavaju svakodnevno nalazi se u samom centru grada. Naime, započeti su, a onda i zapušteni, radovi na rekonstrukciji Trga dr Zorana Đinđića.

Radovi su započeti u oktobru prošle godine i, prema izjavama gradskih čelnika, trebalo je da budu gotovi nakon dva meseca. Međutim, sve je raskopano, u blatu i vodi i podseća na scenografiju iz nekog horor filma. Radnika, po već poznatom maniru naprednjačke vlasti, nema nigde. Rok za završetak radova, koji su oni definisali u javnosti, je istekao, a jedva da je nešto urađeno.

Ponovo ispaštaju građani Zrenjanina. Oni tuda bukvalno ne mogu da prođu, što im otežava svakodnevni život, ali je i nebezbedno, jer je zaštitna ograda porušena i ne postoji adekvatno osvetljenje. Da ne pričamo o utisku koji bi neki gost Zrenjanina imao kada bi došao u centar našeg grada.

LSV postavlja pitanje gradskim funkcionerima zašto su započeli radove u oktobru kad svi znaju da je to već kraj građevinske sezone, kome se žurilo da razrovari centar grada i zašto. Izražavamo zabrinutost zbog svega toga i moramo da kažemo da se ljudi u gradu pitaju da li postoji neki koruptivni razlog zašto je sve tako urađeno. Podsećamo bahatu vlast da građani sve vide i da nisu glupi.

Još jednom pozivamo predstavnike zrenjaninske vlasti da se smesta prihvate posla sa odgovornošću nekog ko treba da radi u interesu građana. U suprotnom, neka se povuku sa javnih funkcija.

mr Dejan Čapo
predsednik Odborničke grupe
Lige socijaldemokrata Vojvodine
u Skupštini grada Zrenjanina



Odbori LSV | Četvrtak, 17. 05. 2012. | Komentara: 0

Od 4. juna deo Gimnazijske opet zatvoren za saobraćaj

ZRENJANIN - U delu Gimnazijske ulice, od Jevrejske do Ulice Svetozara Markovića, od 4. juna biće zabranjen saobraćaj svakog dana od devet časova pre podne, pa sve do kasnih večernjih časova, najavili su danas Branislav Knežević, direktor JP "Direkcija za izgradnju i uređenje grada Zrenjanina" i Aleksandar Marton, predsednik Skupštine grada Zrenjanina.
Odbori LSV | Četvrtak, 17. 05. 2012. | Komentara: 0

Zrenjaninski Gerontološki centar kao primer drugima

ZRENJANIN – Predsednik Skupštine grada Zrenjanina Aleksandar Marton posetio je danas Gerontološki centar Zrenjanin, gde je, sa Zoricom Vučković, direktorkom, razgovarao o radu i funkcionisanju ove ustanove.
Odbori LSV | Četvrtak, 17. 05. 2012. | Komentara: 0

Nastaviti putem stabilnosti

PANČEVO – Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine Pančevo, zabrinut je zbog ulaska Tomislava Nikolića u drugi krug predsedničkih izbora, istakla je predsednica Izvršnog odbora LSV Pančevo Marinika Čobanu, zbog čega je pozvala sve Pančevce da na  izborima podrže demokratskog kandidata Borisa Tadića.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook