Izabrano novo rukovodstvo LSV Zrenjanin

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Nedelja, 14. 04. 2019. | Komentara: 0

Izabrano novo rukovodstvo LSV Zrenjanin

Zrenjanin, 14. april 2019 - Gradska organizacija Lige socijaldemokrata Vojvodine Zrenjanin održala je XX izbornu Skupštinu u petak, 12. aprila 2019. godine. Na nizu sednica Mesnih organizacija izabrani delegati i delegatkinje su na Skupštini Gradske organizacije izabrali predsednika, potpredsednike i članove Gradskog odbora, kao i predsednika Izvršnog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine u Zrenjaninu.

LSV

Za predsednika Gradskog odbora ponovo je izabran Bojan Kostreš, dok su za potpredsednike izabrani Bojana Begović i Tibor Vaš. Predsednik Izvršnog odbora i u ovom mandatu je Dejan Čapo, koji je i šef odborničke grupe LSV u Skupštini grada. Članovi predsedništva su, osim navedenih, Aleksandar Marton, Vladimir Milošev, Adam Paljov, Saša Popov i Dušan Jakovljev.

Sa izborne Skupštine poslata je poruka da Liga socijaldemokrata Vojvodine ima svoj put, a to je alternativa aktuelnoj vlasti u Zrenjaninu. Liga socijaldemokrata Vojvodine ima plan i ljude za bolji Zrenjanin koji će funkcionisati normalno, kako i dolikuje našem gradu, prema potrebama Zrenjaninki i Zrenjaninaca i u narednom periodu spremna je da preuzme odgovornost da to i ostvari.

Informativna služba
GrO LSV Zrenjanin




Odbori LSV | Utorak, 07. 02. 2012. | Komentara: 0

Iz Zrenjanina poslata poruka pobede

ZRENJANIN – Liga socijaldemokrata Vojvodine trenutno ima najviši rejting u Zrenjninu, kao i sposobnost da pokaže odgovornost i obavezu da vodi grad posle predstojećih izbora, ocenjeno je na današnjoj konferenciji za novinare na kojoj su govorili predsednik GrO LSV Zrenjanin Dejan Čapo, predsednik IO GrO LSV Zrenjanin Dragan Nedeljkov i potpredsednik LSV Aleksandar Marton.
Odbori LSV | Utorak, 07. 02. 2012. | Komentara: 0

Temerinski omladinci očistili sneg

TEMERIN – Omladinici OO Lige socijaldemokrata Temerin očistili su, u sklopu akcije "Očistimo Temerin - olakšajmo život našim sugrađankama i sugrađanima”, više autobuskih stajališta u tom mestu.
Odbori LSV | Ponedeljak, 06. 02. 2012. | Komentara: 0

Omladinci čistili sneg u Subotici

SUBOTICA - Na inicijativu Omladine subotičkog Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine, organizovana je u nedelju, 5. februara, tokom prepodnevnih sati akcija čišćenja snega u Mesnoj zajednici „Željezničko naselje“.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook