Janjić da kaže u kojoj je fazi kineska investicija u Zrenjaninu

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Utorak, 05. 03. 2019. | Komentara: 0

Janjić da kaže u kojoj je fazi kineska investicija u Zrenjaninu

Zrenjanin, 05. mart 2019 - Liga socijaldemokrata Vojvodine pita gradonačelnika Zrenjanina Čedomira Janjića da li su ispunjeni svi uslovi za početak izgradnje kineske kompanije za proizvodnju automobilskih guma "Šandong Linglong"?

LSV

Očekujemo od gradonačelnika da nas obavesti i da li su zadovoljeni svi ekološki standardi?

Lokalna vlast je na skupštinskim sednicama, zakazivanim po hitnom postuku, donosila odluke u vezi sa ovom kineskom investicijom, pa sada očekujemo informacije u kojoj je fazi investicija?

Tražimo od gradonačelnika Janjića odgovor po hitnom postupku!

mr Dejan Čapo
predsednik Odborničke grupe
Lige socijaldemokrata Vojvodine
u Skupštini grada Zrenjanina

 




Odbori LSV | Utorak, 24. 04. 2012. | Komentara: 0

Bezbednost građanki i građana mora biti na prvom mestu

ZRENJANIN - U narednom periodu, odnosno u naredne četiri godine, ću se truditi da zastupam interese svih građanki i građana Zrenjanina u Skupštini AP Vojvodine – rekao je danas na konferenciji za novinare potpredsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine i kandidat za poslanika u pokrajinskom parlamentu, po većinskom izbornom sistemu Aleksandar Marton.
Odbori LSV | Subota, 21. 04. 2012. | Komentara: 0

Otvorena vrata za spas trščara

NOVI SAD - Mesni odbor „Sava Kovačević“ Lige socijaldemokrata Vojvodine Novi Sad organizovao je danas akciju „Otvorena vrata za spas trščara“ kako bi sugrađanke i sugrađane još jednom upozorio na značaj i lošu situaciju ovih kuća koje se nalaze u Ulici kraljevića Marka.
Odbori LSV | Petak, 20. 04. 2012. | Komentara: 0

Bez lažnih obećanja

BEČEJ – Liga socijaldemokrata Vojvodine ne obećava, poput drugih stranaka, otvaranje novih radnih mesta niti novac koji će padati sa neba ukoliko Liga dođe na vlast, već će i dalje insistirati na borbi za Vojvodinu i mogućnost da ona raspolaže svojom imovinom, istakao je na tribini u Drljanu šef izbornog štaba OO LSV Bečej Tot Ferenc.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook