Jasna borba protiv ekstremizama svih boja

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Nedelja, 26. 11. 2017. | Komentara: 0

Jasna borba protiv ekstremizama svih boja

Bačka Topola, 26. novembar 2017 - Aktivisti Lige socijaldemkrata Vojvodine iz Bačke Topole obeležili su danas 73. godišnjicu početka ratnog puta antifašističke brigade Petefi.

LSV

Pripadnici ove brigade, uglavnom mladi vojvođanski Mađari, dali su ogroman doprinos porazu nacističkih snaga i njihovih domaćih pomagača.

Ligaši su poručili da obeležavajući ovaj važan datum žele da skrenu pažnju i na negativne procese relativitacije antifasitičke borbe u našem, ali i drugim evropskim društvima. 

Jasna borba protiv ekstremizama svih boja, nameće se kao imperativ!


Biro za informisanje
Lige socijaldemokrata Vojvodine



Odbori LSV | Sreda, 27. 03. 2013. | Komentara: 0

Liga pozdravlja odlazak gradonačelnika Pančeva

PANČEVO, 27. mart - Gradski  odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine u Pančevu pozdravlja ostavku gradonačelnika Pančeva dr Svetozara Gavrilovića (SPS) i činjenicu da gradska koalicija SNS-SPS-DSS-URS-SPO priznala da smo bili u pravu kada su odbornici LSV još pre dva meseca zatražili smenu gradonačelnika, zbog višemesečnog nedolaženja na posao.
Odbori LSV | Utorak, 26. 03. 2013. | Komentara: 0

Predsednik Skupštine grada Zrenjanina da podnese ostavku

ZRENJANIN - Odbornik Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini Zrenjanina Vladimir Milošev ocenio je na današnjoj konferenciji za novinare da je prošla sednica Skupštine pokazala da stranke koje su na vlasti nemaju politički kapacitet da odgovorno vode grad i brinu o interesima građana i građanki.
Odbori LSV | Ponedeljak, 25. 03. 2013. | Komentara: 0

Posle inicijative LSV, nastavljeno renoviranje škole u Drljanu

BEČEJ –Četiri meseca nakon što je Opštinski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine Bečej podneo inicijativu da se nastavi sa renoviranjem osnovne škole i vrtića u Drljanu, koje je prekinuto pre nekoliko godina, radovi su počeli.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook