Jasna borba protiv ekstremizama svih boja

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Nedelja, 26. 11. 2017. | Komentara: 0

Jasna borba protiv ekstremizama svih boja

Bačka Topola, 26. novembar 2017 - Aktivisti Lige socijaldemkrata Vojvodine iz Bačke Topole obeležili su danas 73. godišnjicu početka ratnog puta antifašističke brigade Petefi.

LSV

Pripadnici ove brigade, uglavnom mladi vojvođanski Mađari, dali su ogroman doprinos porazu nacističkih snaga i njihovih domaćih pomagača.

Ligaši su poručili da obeležavajući ovaj važan datum žele da skrenu pažnju i na negativne procese relativitacije antifasitičke borbe u našem, ali i drugim evropskim društvima. 

Jasna borba protiv ekstremizama svih boja, nameće se kao imperativ!


Biro za informisanje
Lige socijaldemokrata Vojvodine



Odbori LSV | Ponedeljak, 10. 12. 2012. | Komentara: 0

Vlast u Bečeju rasipa pare iz budžeta opštine

NOVI SAD – Opštinski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine Bečej upozorava lokalnu vlast u Bečeju, da budžet opštine koriste za opšte dobro i za podizanja standarda  Bečejki i Bečejaca, a ne da se koriste metodama starih Rimljana „dajte ljudima hleba i igara” .
Odbori LSV | Ponedeljak, 10. 12. 2012. | Komentara: 0

Osnivanje medijskog centra važnije od standarda građana

NOVI SAD – Opštinski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine Bečej upitao je opštinsku vlast da li je osnivanje medijskog centra, koji bi kontrolisala lokalna vlast, bitnija od podizanja standarda Bečejkama i Bečejcima i očuvanja PIK-a, te da li lokalna vlast namerava da grubo prekrši Zakon o informisanju Republike Srbije.
Odbori LSV | Petak, 07. 12. 2012. | Komentara: 0

LSV zahteva javnu raspravu o budžetu grada Zrenjanina

ZRENJANIN - Odbornička grupa Lige socijaldemokrata Vojvodine u Zrenjaninu zahteva od predsednika Skupštine grada Zrenjanina Radovana Bulajića i gradonačelnika grada Zrenjanina Ivana Bošnjaka da se Nacrt Odluke o budžetu grada Zrenjanina za 2013. godinu stavi na javnu raspravu i da se prekine sa praksom sadašnje vlasti da se odluke koje se tiču svih građana i građanki Zrenjanina donose nenajavljeno i pod velom tajnosti – saopštila je danas Odbornička grupa LSV u zrenjaninskoj Skupštini.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook