Jasna borba protiv ekstremizama svih boja

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Nedelja, 26. 11. 2017. | Komentara: 0

Jasna borba protiv ekstremizama svih boja

Bačka Topola, 26. novembar 2017 - Aktivisti Lige socijaldemkrata Vojvodine iz Bačke Topole obeležili su danas 73. godišnjicu početka ratnog puta antifašističke brigade Petefi.

LSV

Pripadnici ove brigade, uglavnom mladi vojvođanski Mađari, dali su ogroman doprinos porazu nacističkih snaga i njihovih domaćih pomagača.

Ligaši su poručili da obeležavajući ovaj važan datum žele da skrenu pažnju i na negativne procese relativitacije antifasitičke borbe u našem, ali i drugim evropskim društvima. 

Jasna borba protiv ekstremizama svih boja, nameće se kao imperativ!


Biro za informisanje
Lige socijaldemokrata Vojvodine



Odbori LSV | Ponedeljak, 04. 03. 2024. | Komentara: 0

Žolt Sakalaš da sankcioniše neustavno i protivzakonito delovanje Sime Salapure i Nenada Domjeskova

Zbog konstantnog neisticanja zastave AP Vojvodine na zgradi Skupštine grada Zrenjanina i kršenja propisa, odbornici Lige socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani u Skupštini grada Zrenjanina ponovo su poslali dopis pokrajinskom sekretaru za obrazovanje, propise, upravu i nacionalne manjine – nacionalne zajednice Žoltu Sakalašu.
Odbori LSV | Petak, 01. 03. 2024. | Komentara: 0

Odbornici LSV-Vojvođani: Uvrstite manifestacije Dani zrenjaninske pijaće vode i Dani plastične ambalaže

Odbornici Lige socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani u zrenjaninskoj skupštini juče su na sednici Skupštine grada pokrenuli dvadesetak tema koje su od značaja za život Zrenjaninki i Zrenjaninaca.
Odbori LSV | Četvrtak, 29. 02. 2024. | Komentara: 0

LSV-Vojvođani za nove rekreativne i zelene površine na Limanu umesto verskih objekata

Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani Novi Sad smatra bespotrebnim izgradnju verskog objekta na zelenoj površini koju stanovnici Limana 1 i 2 već godinama rado koriste kao prostor za rekreaciju.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook