Jovanović obišao prostorije buduće policijske ispostave

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Sreda, 20. 04. 2011. | Komentara: 0

Jovanović obišao prostorije buduće policijske ispostave

NOVI SAD - Uprava Apoteke Novi Sad danas je završila iseljenje iz prostorija u Ulici Stevana Hladnog 1 kod Satelitske pijace, koji će se ove godine adaptirati za novu policijsku ispostavu u ovom delu grada. Poslednjem danu iseljenja uprave Apoteke Novi Sad prisustvovali su predsednik Skupštine grada Aleksandar Jovanović i direktor Apoteke Dušan Milošević, a predsednik novosadskog palramenta je istakao da su sada stvoreni uslovi da policija počne sa useljenjem u prazan prostor.

- Novi Sad je grad koji je najviše dao policiji od svih gradova u Srbiji. Kupili smo opremu u vrednosti od više desetina miliona dinara i dali i opremili prostor za izdavanje ličnih dokumenata u kojem rade zaposleni iz Gradske uprave. Sada smo obezbedili i prostor jer smatramo da je pitanje bezbednosti građana i građanki jedno od najvažnijih pitanja - kazao je Jovanović.

On je podsetio na najave koje su ranije stigle iz Ministarstva unutrašnjih poslova, a koje se tiču nove policijske ispostave, da će ona biti otvorena tokom ove godine.

- Ono što ostaje otvoreno jeste povećanje broja policajaca, koji bi radili u novoj ispostavi u Novom Sadu i ja očekujem da se i to pitanje reši - rekao je Jovanović.
Direktor Apoteke Novi Sad precizirao je da se Apoteka iselila po dogovoru, a da je reč o prostoru površine oko 600 metara kvadratnih.

- Uspeli smo da nađemo adekvatan ali privremeni prostor za upravu Apoteke, a grad se dosta zalaže da nađemo konačno rešenje gde će biti smeštena uprava Apoteke Novi Sad - objasnio je Milošević.
Kako je ranije najavljeno iz MUP-a, policijska ispostava kod Satelitske pijace trebalo bi da se otvori tokom ove godine i time će Novo naselje i delovi  grada koji se naslanjaju na Novo naselje nakon dugog niza godina konačno dobiti policijsku ispostavu.

(BILSV, 20.04.2011.)




Odbori LSV | Petak, 22. 09. 2023. | Komentara: 0

Odbornička grupa Liga socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani u Skupštini grada Zrenjanina pokrenula teme važne za Zrenjanin

Odbornici Lige socijaldemokrata Vojvodine – Vojvođani danas su na sednici Skupštine grada pokrenuli dvadesetak tema koje su od značaja za život Zrenjaninki i Zrenjaninaca. Kao i do sada, lokalna vlast je ostala gluva na ove teme kao što je već 11 godina gluva na probleme običnih ljudi.
Odbori LSV | Četvrtak, 21. 09. 2023. | Komentara: 0

LSV-VOJVOĐANI: Novi Sad da dobije svoj Central park u zoni ispod novog mosta

Novi Sad je dobio titulu „Evropski grad šuma 2023“ i ova vest bi služila na ponos svih građana Novog Sada kada bi je stvarnost i činjenice na terenu potvrđivale!
Odbori LSV | Sreda, 20. 09. 2023. | Komentara: 0

Zahtevamo besplatne udžbenike za sve učenike u Zrenjaninu

Liga socijaldemokrata Vojvodine – Vojvođani zahteva od predstavnika gradske vlasti da obezbede besplatne udžbenike za sve učenike u Zrenjaninu.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook