Jovanović obišao prostorije buduće policijske ispostave

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Sreda, 20. 04. 2011. | Komentara: 0

Jovanović obišao prostorije buduće policijske ispostave

NOVI SAD - Uprava Apoteke Novi Sad danas je završila iseljenje iz prostorija u Ulici Stevana Hladnog 1 kod Satelitske pijace, koji će se ove godine adaptirati za novu policijsku ispostavu u ovom delu grada. Poslednjem danu iseljenja uprave Apoteke Novi Sad prisustvovali su predsednik Skupštine grada Aleksandar Jovanović i direktor Apoteke Dušan Milošević, a predsednik novosadskog palramenta je istakao da su sada stvoreni uslovi da policija počne sa useljenjem u prazan prostor.

- Novi Sad je grad koji je najviše dao policiji od svih gradova u Srbiji. Kupili smo opremu u vrednosti od više desetina miliona dinara i dali i opremili prostor za izdavanje ličnih dokumenata u kojem rade zaposleni iz Gradske uprave. Sada smo obezbedili i prostor jer smatramo da je pitanje bezbednosti građana i građanki jedno od najvažnijih pitanja - kazao je Jovanović.

On je podsetio na najave koje su ranije stigle iz Ministarstva unutrašnjih poslova, a koje se tiču nove policijske ispostave, da će ona biti otvorena tokom ove godine.

- Ono što ostaje otvoreno jeste povećanje broja policajaca, koji bi radili u novoj ispostavi u Novom Sadu i ja očekujem da se i to pitanje reši - rekao je Jovanović.
Direktor Apoteke Novi Sad precizirao je da se Apoteka iselila po dogovoru, a da je reč o prostoru površine oko 600 metara kvadratnih.

- Uspeli smo da nađemo adekvatan ali privremeni prostor za upravu Apoteke, a grad se dosta zalaže da nađemo konačno rešenje gde će biti smeštena uprava Apoteke Novi Sad - objasnio je Milošević.
Kako je ranije najavljeno iz MUP-a, policijska ispostava kod Satelitske pijace trebalo bi da se otvori tokom ove godine i time će Novo naselje i delovi  grada koji se naslanjaju na Novo naselje nakon dugog niza godina konačno dobiti policijsku ispostavu.

(BILSV, 20.04.2011.)




Odbori LSV | Nedelja, 17. 09. 2023. | Komentara: 0

Marton: Zrenjaninom se vlada nasiljem. Ova vlast mora da ode!

Odbornik Lige socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani u Skupštini grada Zrenjanina Aleksandar Marton izjavio je da su se građani preksinoć u tom gradu okupili po 18. put jer su protiv nasilja, protiv nasilne vlasti koja već duže od deceniju čini sve da građanke i građani Zrenjanina ne žive normalno. 
Odbori LSV | Subota, 16. 09. 2023. | Komentara: 0

Begović: Opozicija će pobediti na lokalnim izborima u Zrenjaninu!

Odbornica Lige socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani u Skupštini grada Zrenjanina Bojana Begović zatražila je da se hitno objave imena napadača na Predraga Voštinića, građanskog aktivistu iz Kraljeva, koji je napadnut pre nekoliko dana. Ona je na 18. po redu protestnom skupu „Zrenjanin protiv nasilja“, koji je nazvala slobodnom zonom, navela da su svi koji su došli odabrali da budu slobodni. 
Odbori LSV | Sreda, 06. 09. 2023. | Komentara: 0

Ljudima u selima obezbediti adekvatnu zdravstvenu zaštitu

Liga socijaldemokrata Vojvodine – Vojvođani zahteva da se problem dostupnosti primarne zdravstvene zaštite ljudima koji žive u seoskim sredinama u Zrenjaninu reši.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook