Kikindski ligaši očistili deo grada

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Subota, 09. 07. 2011. | Komentara: 0

Kikindski ligaši očistili deo grada

LSV KikindaKIKINDA - U Kikindi je danas, i pored visoke dnevne temperature, održana još jedna u nizu akcija čišćenja grada u organizaciji Gradskog odbora LSV Kikinda. Današnja akcija pod nazivom "Vratimo osmeh gradu" održana je na teritoriji dela grada koji se naziva Baranda, a  inicijativu su pokrenuli stanovnici Barande koji su se žalili na veoma loše stanje ovog dela grada.

Poznato je da je Kikinda jedno od mesta koje ima velikih problema sa divljim deponijama na perifernim delovima, gde ljudi odnose smeće i bacaju ga. Članovi i odbornici Lige  danas su zajedno sa građanima od korova, ambrozije, smeća i šuta očistili površinu na uglu ulica Dragoljuba Udickog i Feješ Klare. Kandidat za odbornika LSV Vladimir Rackov  najavio je nastavak čišćenja periferije grada i naveo da je u ovom delu grada planirano da se napravi sportsko igralište za decu i omladinu.

(BILSV, 09.07.2011.)




Odbori LSV | Utorak, 12. 03. 2024. | Komentara: 0

Odbornici LSV - VOJVOĐANI pokrenuli inicijativu za osnivanje Banatskog univerziteta

Odbornici Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI zalažu se za osnivanje Banatskog univerziteta, za šta su i pokrenuli inicijativu na 36. sednici Skupštine grada Zrenjanina.
Odbori LSV | Ponedeljak, 11. 03. 2024. | Komentara: 0

Pružiti zaštitu Ani Lalić i otkriti osobe koje su joj uputile pretnje smrću

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI zahteva od svih nadležnih državnih organa da pruže zaštitu Ani Lalić, predsednici Nezavisnog društva novinara Vojvodine, kojoj su, zbog javno iskazanog stava o gradnji crkve na novosadskom naselju Liman, upućene jezive pretnje da će biti zaklana u centru Novog Sada.

Odbori LSV | Ponedeljak, 11. 03. 2024. | Komentara: 0

Vojvodina i Novi Sad brane se na Limanu

Stanovnici Limana pokazali su juče svojim primerom kako se brane vrednosti demokratskog i modernog društva. U velikom broju odazvali su se pozivu Saveta Mesne zajednice Liman i složno dali crveni karton gradskoj vlasti.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook