Kikindski ligaši očistili deo grada

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Subota, 09. 07. 2011. | Komentara: 0

Kikindski ligaši očistili deo grada

LSV KikindaKIKINDA - U Kikindi je danas, i pored visoke dnevne temperature, održana još jedna u nizu akcija čišćenja grada u organizaciji Gradskog odbora LSV Kikinda. Današnja akcija pod nazivom "Vratimo osmeh gradu" održana je na teritoriji dela grada koji se naziva Baranda, a  inicijativu su pokrenuli stanovnici Barande koji su se žalili na veoma loše stanje ovog dela grada.

Poznato je da je Kikinda jedno od mesta koje ima velikih problema sa divljim deponijama na perifernim delovima, gde ljudi odnose smeće i bacaju ga. Članovi i odbornici Lige  danas su zajedno sa građanima od korova, ambrozije, smeća i šuta očistili površinu na uglu ulica Dragoljuba Udickog i Feješ Klare. Kandidat za odbornika LSV Vladimir Rackov  najavio je nastavak čišćenja periferije grada i naveo da je u ovom delu grada planirano da se napravi sportsko igralište za decu i omladinu.

(BILSV, 09.07.2011.)




Odbori LSV | Ponedeljak, 06. 02. 2012. | Komentara: 0

Omladinci čistili sneg u Subotici

SUBOTICA - Na inicijativu Omladine subotičkog Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine, organizovana je u nedelju, 5. februara, tokom prepodnevnih sati akcija čišćenja snega u Mesnoj zajednici „Željezničko naselje“.
Odbori LSV | Ponedeljak, 06. 02. 2012. | Komentara: 0

Osmi napad na prostorije LSV u Pančevu

Pančevo, 06. februara - Nepoznati počinioci razbili su ciglom prozor na prostorijama Gradskog odbora LSV u Pančevu. Policija je danas obavila uviđaj, a Liga socijaldemokrata Vojvodine očekuje da počinioci što pre budu identifikovani i uhapšeni.
Odbori LSV | Ponedeljak, 06. 02. 2012. | Komentara: 0

Odgovor gradonačelniku Zrenjanina

ZRENJANIN, 06. februara - Povodom saopštenja gradonačelnika Zrenjanina, o prekidanju skupštinske sednice, Liga socijaldemokrata Vojvodine Zrenjanin saopštava sledeće:



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook