Kikindsku vlast ne zanimaju građani

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Nedelja, 05. 03. 2017. | Komentara: 0

Kikindsku vlast ne zanimaju građani

KIKINDA – Odbornik Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini grada Kikinde Miroslav Grujić upozorio je da novi direktor kikindske Apotekarske ustanove nije dovoljno kompetentan da se nosi sa problemima u kojima se našla ova ustanova. On je izjavio i da, nakon što je zatvoreno nekoliko apoteka u gradu, ukidanje noćnog dežurstva ove ustanove, dokaz da gradska vlast ne brine o Kikinđanima. U izjavi za „Kikindske“, on je podsetio i da su se ligaši bunili protiv ovakvih restriktivnih mera i prilikom izbora sadašnjeg v.d. direktora Apoteke.

LSV

- Danas se vidi da smo bili u pravu. Napredna vlast je građanke i građane Kikinde dovela u situaciju da se smeju razboleti samo tokom obdanice i ranih večernjih sati. Kako je moguće da u gradu, koji tako napreduje, ljudi ne mogu ni lek da dobiju kad im zatreba, nego samo u periodu koji je vlast predvidela?! Nije problem odraslima da za lek sačekaju i do jutra, ali šta će najmlađi, ili oni sada nisu bitni pošto nemaju pravo glasa. Izgleda da ćemo morati posećivati vidovnjake i vračeve da bi saznali kada će nam neki lek zatrebati da bi unapred nabavili kako ne bi bilo kasno ukoliko se to desi tokom noći. Ovo šta se dešava može biti iz dva razloga: prvi je da je ustanovljeno da se Kikinđani nerazboljevaju noću pa im dežurne apoteke nisu potrebne, a drugi je da ovu vlast nije briga za narod – istakao je Miroslav Grujić.

(BILSV, 05.03.2017)



Odbori LSV | Petak, 29. 03. 2024. | Komentara: 0

Sloboda govora a ne okupacija fakulteta, zloupotreba i indoktrinacija mladih!

Uvek ćemo se boriti protiv zloupotrebe mladih, indoktrinacije, zloupotreba institucija i širenja ksenofobije. Pokušaji zastrašivanja pojedinaca ili institucija i uzvikivanje praznih parola dok nose majice sa likovima osuđenika i zločinca su stvari koje će u ovom društvu biti zaustavljeni. Daćemo sve od sebe da to što pre bude ostvareno.

Odbori LSV | Četvrtak, 28. 03. 2024. | Komentara: 0

Vojvođani podržavaju slobodu govora

Pozivamo celokupnu demokratsku javnost da stane u zaštitu Ustavom zagarantovane slobode govora i snažno osudi najgnusnije pretnje upućene univerzitetskom profesoru dr Dinku Gruhonjiću i novinarki Ani Lalić.
Odbori LSV | Utorak, 26. 03. 2024. | Komentara: 0

Lokalna vlast u Zrenjaninu 11 meseci nije konstituisala Savet za odbranu i bezbednost

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI smatra da je nedopustivo, ali i protivno odredbama Statuta grada Zrenjanina što lokalna vlast u Zrenjaninu, gotovo 11 meseci posle imenovanja članova Saveta za odbranu i bezbednost, nije konstituisala ovo telo.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook