Kikindsku vlast ne zanimaju građani

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Nedelja, 05. 03. 2017. | Komentara: 0

Kikindsku vlast ne zanimaju građani

KIKINDA – Odbornik Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini grada Kikinde Miroslav Grujić upozorio je da novi direktor kikindske Apotekarske ustanove nije dovoljno kompetentan da se nosi sa problemima u kojima se našla ova ustanova. On je izjavio i da, nakon što je zatvoreno nekoliko apoteka u gradu, ukidanje noćnog dežurstva ove ustanove, dokaz da gradska vlast ne brine o Kikinđanima. U izjavi za „Kikindske“, on je podsetio i da su se ligaši bunili protiv ovakvih restriktivnih mera i prilikom izbora sadašnjeg v.d. direktora Apoteke.

LSV

- Danas se vidi da smo bili u pravu. Napredna vlast je građanke i građane Kikinde dovela u situaciju da se smeju razboleti samo tokom obdanice i ranih večernjih sati. Kako je moguće da u gradu, koji tako napreduje, ljudi ne mogu ni lek da dobiju kad im zatreba, nego samo u periodu koji je vlast predvidela?! Nije problem odraslima da za lek sačekaju i do jutra, ali šta će najmlađi, ili oni sada nisu bitni pošto nemaju pravo glasa. Izgleda da ćemo morati posećivati vidovnjake i vračeve da bi saznali kada će nam neki lek zatrebati da bi unapred nabavili kako ne bi bilo kasno ukoliko se to desi tokom noći. Ovo šta se dešava može biti iz dva razloga: prvi je da je ustanovljeno da se Kikinđani nerazboljevaju noću pa im dežurne apoteke nisu potrebne, a drugi je da ovu vlast nije briga za narod – istakao je Miroslav Grujić.

(BILSV, 05.03.2017)



Odbori LSV | Sreda, 14. 11. 2012. | Komentara: 0

Liga traži odgovore od zrenjaninskih čelnika

ZRENJANIN – Gradska organizacija Lige socijaldemokrata Vojvodine Zrenjanin pozdravlja odluku da se uradi revizija započetih i najavljenih investicija u gradu Zrenjaninu i ispitaju mogućnosti za započinjanje novih, navedeno je u dopisu koji je GrO LSV Zrenjanin danas uputio gradskim čelnicima.
Odbori LSV | Sreda, 14. 11. 2012. | Komentara: 0

Novi vandalizam u Pančevu

Tokom protekle noći ponovo je skinuta zastava AP Vojvodine sa jarbola na visini od sedam metara.
Ligašice i ligaši u Pančevu su 27. oktobra protestvovali ispred Policijske uprave jer tokom tri godine nisu pronađeni počinioci nijednog od trinaest napada na LSV u ovom mestu.
Odbori LSV | Petak, 09. 11. 2012. | Komentara: 0

Petrovački: Dan grada Pančeva treba da bude 28. februar

PANČEVO - Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine Pančevo smatra da bi, umesto 8. novembra, koji se od 2001. godine slavi kao Dan grada Pančeva, za novi praznik bio mnogo prikladniji 28. februar, kada je 1794. godine, po ukazu austrijskog cara Franca Prvog, Pančevo dobilo status slobodnog carskog grada.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook