Kikindsku vlast ne zanimaju građani

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Nedelja, 05. 03. 2017. | Komentara: 0

Kikindsku vlast ne zanimaju građani

KIKINDA – Odbornik Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini grada Kikinde Miroslav Grujić upozorio je da novi direktor kikindske Apotekarske ustanove nije dovoljno kompetentan da se nosi sa problemima u kojima se našla ova ustanova. On je izjavio i da, nakon što je zatvoreno nekoliko apoteka u gradu, ukidanje noćnog dežurstva ove ustanove, dokaz da gradska vlast ne brine o Kikinđanima. U izjavi za „Kikindske“, on je podsetio i da su se ligaši bunili protiv ovakvih restriktivnih mera i prilikom izbora sadašnjeg v.d. direktora Apoteke.

LSV

- Danas se vidi da smo bili u pravu. Napredna vlast je građanke i građane Kikinde dovela u situaciju da se smeju razboleti samo tokom obdanice i ranih večernjih sati. Kako je moguće da u gradu, koji tako napreduje, ljudi ne mogu ni lek da dobiju kad im zatreba, nego samo u periodu koji je vlast predvidela?! Nije problem odraslima da za lek sačekaju i do jutra, ali šta će najmlađi, ili oni sada nisu bitni pošto nemaju pravo glasa. Izgleda da ćemo morati posećivati vidovnjake i vračeve da bi saznali kada će nam neki lek zatrebati da bi unapred nabavili kako ne bi bilo kasno ukoliko se to desi tokom noći. Ovo šta se dešava može biti iz dva razloga: prvi je da je ustanovljeno da se Kikinđani nerazboljevaju noću pa im dežurne apoteke nisu potrebne, a drugi je da ovu vlast nije briga za narod – istakao je Miroslav Grujić.

(BILSV, 05.03.2017)



Odbori LSV | Utorak, 06. 02. 2024. | Komentara: 0

LSV-Vojvođani Zrenjanin: Zahtevamo transparentnost gradske administracije u vezi sa biračkim spiskovima

Liga socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani Zrenjanin, uputila je danas Gradskoj upravi grada Zrenjanina zahtev za dostupnost informacije od javnog  značaja - ukupan broj građana sa teritorije grada Zrenjanina koji su upisani u birački spisak na današnji dan.
Odbori LSV | Petak, 02. 02. 2024. | Komentara: 0

Simo Salapura se ne meša u svoj posao i dopušta neljudski tretman prema radnicima Linglonga

Liga socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani traži od svih nadležnih državnih organa, kao i od zrenjanske lokalne samouprave, da najzad počnu da rade svoj posao i učine sve da se ispoštuju zakonske obaveze kineskih investitora u fabrici Linglong. 
Odbori LSV | Ponedeljak, 22. 01. 2024. | Komentara: 0

Zrenjaninski LSV-Vojvođani kontroliše broj upisanih birača u gradu

Odbornička grupa Liga socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani u Skupštini grada Zrenjanina uputila je danas Gradskoj upravi zahtev kojim se traži informacija o ukupnom broju građana sa teritorije grada Zrenjanina, koji su upisani u birački spisak.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook