Kolar: Bez zamerki na procenat realizacije budžeta za prvih devet meseci

 
 
Izbori u LSV
Odbori LSV | Petak, 27. 11. 2020. | Komentara: 0

Kolar: Bez zamerki na procenat realizacije budžeta za prvih devet meseci

NOVI SAD - Predsednik Odborničke grupe Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini grada Novog Sada Robert Kolar najavio je uoči današnje sednice gradske skupštine da će LSV podržati Izveštaj o realizaciji budžeta za period januar - septembar 2020. godine.

LSV

– Podržaćemo Izveštaj o realizaciji budžeta za period januar – septembar 2020. jer je procenat prihodne strane budžeta ali i rashodne, na visokom nivou, a pogotovo kada se uzme u obzir specifičnost ove godine zbog pandemije – kazao je Kolar.

– Prihodna ostvarena sredstva budžeta grada Novog Sada za period januar-septembar iznose 21.8 milijardi dinara što je 74,34 odsto od ukupnog godišnjeg budžeta, a 96,3 procenata od planiranog budžeta za ovih devet meseci – predočio je Kolar.

– Takođe, u istom periodu, ukupni rashodi i izdaci izvršeni su u iznosu od  51,9 odsto planiranih rashoda i izdataka za celu godinu, odnosno 67,7 procenata u odnosu na plan za period od prvih devet meseci – naveo je predsednik Odborničke grupe LSV u Skupštini grada Novog Sada.

(SzILSV, 27.11.2020)Odbori LSV | Subota, 23. 01. 2021. | Komentara: 0

Novi Sad će večno čuvati uspomenu na žrtve Novosadske racije

Novi Sad će večno u svom srcu čuvati uspomenu na sve žrtve januarskog pogroma 21, 22. i 23. januara 1942. godine. Ovo je mesto velike tuge, boli i velike obaveze za naš grad - da ne dozvolimo da se ikada više povampire ideologije koje su dovele do ovog zla, poručio je predsednik Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Novi Sad Aleksandar Kravić.
Odbori LSV | Subota, 19. 12. 2020. | Komentara: 0

Kostreš: Rešenje pijaće vode u Banatu nisu fabrike vode, već regionalni vodovod

Problem pijaće vode u Zrenjaninu nije rešen izgradnjom Fabrike vode. Situacija jeste bolja od kako Fabrika radi, ali problem i dalje postoji, jer, iako možda voda izlazi čista iz fabrike, ona prolazi kroz prljave i često bušne cevi, i do krajnjeg korisnika opet dolazi neupotrebljiva, izjavio je predsednik Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš. 
Odbori LSV | Petak, 18. 12. 2020. | Komentara: 0

Obećali smo i ispunili: Zaustavljamo prolazak teških kamiona kroz Detelinaru i Salajku!

Zabranjen je prolazak kamiona težih od pet tona kroz Ulice Kornelija Stankovića, Rumenačku, Rumenački put, Partizansku i Industrijsku! Time je Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine Novi Sad ispunio predizborno obećanje dato građanima u naseljima Detelinara i Salajka.
ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook