Kome smeta što Zrenjanin ima budućnost?

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Petak, 15. 04. 2011. | Komentara: 0

Kome smeta što Zrenjanin ima budućnost?

ZRENJANIN - U noći između srede i četvrtka, 13. i 14. aprila, nepoznati vandali uništili su city light reklamu na Trgu dr Zorana Đinđića u Zrenjaninu, na kojoj je postavljen plakat Lige socijaldemokrata Vojvodine na kom piše: "Zrenjanin ima budućnost", saopštio je danas Gradski odbor LSV Zrenjanin.

- Liga socijaldemokrata Vojvodine se, od kada postoji, zalaže za doslednost u primeni principa ravnopravnosti, solidarnosti i pravednosti u društvu, kao i za poštovanje prava na različitost i nepovredivost osnovnih ljudskih prava u gradu u kome živimo. Zbog takvih principa, koje zagovaramo, najoštrije osuđujemo nasilničko ponašanje, usmereno ka bilo kome ili bilo čemu, a koje simbolizuje zaostatke vremena protiv kog smo se borili, i koje smo ostavili za nama " navodi se u saopštenju. Takođe se navodi i da su građanke i građani Zrenjanina okrenuti ka onome što je ispred, i pojedinačni incidenti, kao posledica neznanja ili manjka svesti, ih neće razuveriti da za njih, i generacije koje dolaze, u ovom gradu ima budućnosti!

(BILSV, 15.04.2011.) 




Odbori LSV | Petak, 16. 02. 2024. | Komentara: 0

Preskup vatromet u Novom Sadu još jedan primer bahatosti i bezobrazluka gradske vlasti

Liga socijaldemokrata Vojvodine - VOJVOĐANI poručuje novosadskoj gradskoj vlasti da je licemerna i da ne vodi računa o interesima građana Novog Sada.
Odbori LSV | Četvrtak, 15. 02. 2024. | Komentara: 0

Neprimereno obeležavanje dana državnosti u Novom Sadu

Pozdravljamo obeležavanje Dana državnosti Republike Srbije, ali smatramo nedopustivim i neprimerenim da se to radi artiljerijskom paljbom sa Petrovaradinske tvrđave, sa koje je Novi Sad na sličan način bombardovan, paljen i uništen 1849. godine.

Odbori LSV | Sreda, 14. 02. 2024. | Komentara: 0

Zrenjanin mora krasiti mural sa likom Snežane Perić Pantić

Odbornička grupa Liga socijaldemokrata Vojvodine-VOJVOĐANI u Skupštini grada Zrenjanina uputila je danas gradonačelniku Simi Salupuri inicijativu kojom se predlaže da naša proslavljena karatistkinja Snežana Perić Pantić, koja je preminula pre dve godine, dobije mural u gradu Zrenjaninu.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook