Konstituisan novi saziv Gradskog odbora LSV u Pančevu

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Petak, 17. 05. 2019. | Komentara: 0

Konstituisan novi saziv Gradskog odbora LSV u Pančevu

PANČEVO - Na izbornoj konferenciji Lige socijaldemokrata Vojvodine u Pančevu održanoj dana 18. aprila 2019. godine, izabrani su novi članovi GrO Pančevo. Delegati, njih 50 izabrali su 20 članova Gradskog Odbora, predsednika i dva podpredsednika.

 LSV

Za predsednika je izabran Danail Vučkovski, a podpredsednice su Sonja Radivojev i Ruža Dragović. Izbornoj skupštini su kao gosti prisustvovali članovi najužeg rukovodstva stranke iz Novog Sada, kao i članovi GrO Kovačica, Zrenjanin i Vršac.

Novo rukovodstvo obaveštava članstvo, kao i simpatizere da je kancelarija GrO LSV-a otvorena svakog radnog dana u intervalu 11-16 časova.

(SzILSV, 17.05.2019)




Odbori LSV | Nedelja, 31. 03. 2024. | Komentara: 0

Milan Đurić nije dostojan da bude gradonačelnik Novog Sada

Podrška gradonačelnika Novog Sada Milana Đurića onima koji nose majice sa likom osuđenog ubice predsednika vlade naše zemlje, predstavljajući se kao branitelji srpstva, predstavlja izdaju države, Ustava i samog srpstva u koje se svi zajedno lažno zaklinju. 
Odbori LSV | Petak, 29. 03. 2024. | Komentara: 0

Sloboda govora a ne okupacija fakulteta, zloupotreba i indoktrinacija mladih!

Uvek ćemo se boriti protiv zloupotrebe mladih, indoktrinacije, zloupotreba institucija i širenja ksenofobije. Pokušaji zastrašivanja pojedinaca ili institucija i uzvikivanje praznih parola dok nose majice sa likovima osuđenika i zločinca su stvari koje će u ovom društvu biti zaustavljeni. Daćemo sve od sebe da to što pre bude ostvareno.

Odbori LSV | Četvrtak, 28. 03. 2024. | Komentara: 0

Vojvođani podržavaju slobodu govora

Pozivamo celokupnu demokratsku javnost da stane u zaštitu Ustavom zagarantovane slobode govora i snažno osudi najgnusnije pretnje upućene univerzitetskom profesoru dr Dinku Gruhonjiću i novinarki Ani Lalić.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook