Konstituisan novi saziv Gradskog odbora LSV u Pančevu

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Petak, 17. 05. 2019. | Komentara: 0

Konstituisan novi saziv Gradskog odbora LSV u Pančevu

PANČEVO - Na izbornoj konferenciji Lige socijaldemokrata Vojvodine u Pančevu održanoj dana 18. aprila 2019. godine, izabrani su novi članovi GrO Pančevo. Delegati, njih 50 izabrali su 20 članova Gradskog Odbora, predsednika i dva podpredsednika.

 LSV

Za predsednika je izabran Danail Vučkovski, a podpredsednice su Sonja Radivojev i Ruža Dragović. Izbornoj skupštini su kao gosti prisustvovali članovi najužeg rukovodstva stranke iz Novog Sada, kao i članovi GrO Kovačica, Zrenjanin i Vršac.

Novo rukovodstvo obaveštava članstvo, kao i simpatizere da je kancelarija GrO LSV-a otvorena svakog radnog dana u intervalu 11-16 časova.

(SzILSV, 17.05.2019)




Odbori LSV | Sreda, 04. 04. 2012. | Komentara: 0

U Rusandu stigao drugi deo pomoći

ZRENJANIN - Predsednik Skupštine grada Zrenjanina Aleksandar Marton, posetio je danas, zajedno sa predsednikom Odbora za preduzetništvo grada Zrenjanina Vladimirom Miloševim Specijalnu bolnicu za rehabilitaciju "Rusanda" u Melencima, gde je stigao drugi deo humanitarne pomoći iz Nemačke.
Odbori LSV | Sreda, 04. 04. 2012. | Komentara: 0

Vratiti seoske doktore u sela

BAČKA PALANKA - Opštinski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine Bačka Palanka će se zalagati za vraćanje seoskih doktora u svako selo u opštini, sa punim dežurstvima od 24 sata, kako bi se obezbedila kvalitetnija zdravstvena usluga za sve građane, istakao je danas predsednik tog odbora Vladimir Trkulja.
Odbori LSV | Utorak, 03. 04. 2012. | Komentara: 0

Stiže i drugi deo pomoći "Rusandi"

ZRENJANIN - Predsednik Saveta za privredu i preduzetništvo Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Zrenjanin Vladimir Milošev, najavio je danas na konferenciji za novinare da će, zaslugom stručnog tima ovog Liginog Saveta, u Specijalnu bolnicu za rehabilitaciju "Rusanda" u Melencima stići drugi deo humanitarne pomoći iz Nemačke.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook