Kuda ide ovaj voz?

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Utorak, 12. 02. 2019. | Komentara: 0

Kuda ide ovaj voz?

Zrenjanin, 12. februar 2019 - Liga socijaldemokrata Vojvodine postavlja pitanje predstavnicima gradske vlasti u Zrenjaninu da li su tačni medijski navodi da je obustavljen putnički železnički saobraćaj od Zrenjanina do Beograda i od Zrenjanina do Novog Sada.

LSV

Krajem oktobra prošle godine pompezno je najavljeno obnavljanje saobraćaja od Zrenjanina do Novog Sada, nakon što je u rekonstrukciju tog dela pruge uloženo je 5,5 milijardi dinara, da bismo sada, nakon svega tri meseca, saznali da se saobraćaj ponovo obustavlja za putnike.

Prva pruga u jugoistočnoj Evropi izgrađena je u Banatu, a Vojvodina je između dva svetska rata imala najgušću železničku mrežu u Evropi, dok danas vozovi idu 20, 30 km na čas ili ne idu uopšte.

Smatramo da je nivo bahatosti vlasti dosegao svoj najviši nivo i da je količina neodgovornosti koju pokazuju prema zajedničkom dobru i interesima građana nedopustiva. Podsećamo da građani Zrenjanina nisu građani drugog reda i da nisu glupi da ne vide šta rade oni kojima je posao da se bave poboljšanjem kvaliteta svih Zrenjaninaca.

LSV zahteva od nadležnih odgovor i od gradskih čelnika objašnjenje građanima šta se dešava, jer građani imaju pravo da znaju!

mr Dejan Čapo
predsednik Odborničke grupe
Lige socijaldemokrata Vojvodine
u Skupštini grada Zrenjanina




Odbori LSV | Petak, 25. 05. 2012. | Komentara: 0

Konstitutivna sednica zrenjaninskog parlamenta u junu

ZRENJANIN – Predsednik Skupštine grada Zrenjanina Aleksandar Marton potvrdio je za “Dnevnik” da će danas sazvati konstitutivnu sednicu lokalnog parlamenta, na kojoj će biti verifikovani mandati novih odbornika.
Odbori LSV | Sreda, 23. 05. 2012. | Komentara: 1

Ubedljiva pobeda Šibula

KIKINDA – Prema podacima Opštinske izborne komisije, kandidat Lige socijaldemokrata Vojvodine za pokrajinskog poslanika po većinskom sistemu Miloš Šibul dobio je 1.097 glasova više u odnosu na protivkandidata iz SNS Svetislava Vukmiricu.
Odbori LSV | Sreda, 23. 05. 2012. | Komentara: 0

LSV ravnopravan partner u pregovorima

NOVI SAD – Portparolka Lige socijaldemokrata Vojvodine i kandidatkinja za gradonačelnicu Novog Sada Aleksandra Jerkov istakla je danas za Press da pregovori o vladajućoj koaliciji u gradu sa Demokratskom strankom nisu počeli, ali da je Liga oformila pregovarački tim u kojem su pored nje i aktuelni predsednik Skupštine grada Aleksandar Jovanović i direktori gradskih preduzeća ove stranke, a šef tima za pregovore je Robert Kolar, šef gradskog izbornog štaba LSV.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook