Kuda ide ovaj voz?

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Utorak, 12. 02. 2019. | Komentara: 0

Kuda ide ovaj voz?

Zrenjanin, 12. februar 2019 - Liga socijaldemokrata Vojvodine postavlja pitanje predstavnicima gradske vlasti u Zrenjaninu da li su tačni medijski navodi da je obustavljen putnički železnički saobraćaj od Zrenjanina do Beograda i od Zrenjanina do Novog Sada.

LSV

Krajem oktobra prošle godine pompezno je najavljeno obnavljanje saobraćaja od Zrenjanina do Novog Sada, nakon što je u rekonstrukciju tog dela pruge uloženo je 5,5 milijardi dinara, da bismo sada, nakon svega tri meseca, saznali da se saobraćaj ponovo obustavlja za putnike.

Prva pruga u jugoistočnoj Evropi izgrađena je u Banatu, a Vojvodina je između dva svetska rata imala najgušću železničku mrežu u Evropi, dok danas vozovi idu 20, 30 km na čas ili ne idu uopšte.

Smatramo da je nivo bahatosti vlasti dosegao svoj najviši nivo i da je količina neodgovornosti koju pokazuju prema zajedničkom dobru i interesima građana nedopustiva. Podsećamo da građani Zrenjanina nisu građani drugog reda i da nisu glupi da ne vide šta rade oni kojima je posao da se bave poboljšanjem kvaliteta svih Zrenjaninaca.

LSV zahteva od nadležnih odgovor i od gradskih čelnika objašnjenje građanima šta se dešava, jer građani imaju pravo da znaju!

mr Dejan Čapo
predsednik Odborničke grupe
Lige socijaldemokrata Vojvodine
u Skupštini grada Zrenjanina




Odbori LSV | Sreda, 23. 05. 2012. | Komentara: 0

LSV ravnopravan partner u pregovorima

NOVI SAD – Portparolka Lige socijaldemokrata Vojvodine i kandidatkinja za gradonačelnicu Novog Sada Aleksandra Jerkov istakla je danas za Press da pregovori o vladajućoj koaliciji u gradu sa Demokratskom strankom nisu počeli, ali da je Liga oformila pregovarački tim u kojem su pored nje i aktuelni predsednik Skupštine grada Aleksandar Jovanović i direktori gradskih preduzeća ove stranke, a šef tima za pregovore je Robert Kolar, šef gradskog izbornog štaba LSV.
Odbori LSV | Utorak, 22. 05. 2012. | Komentara: 0

“Ligalizacija” Vojvodine i Zrenjanina

ZRENJANIN – Rezultati nedavnih izbora, na kojima je Liga socijaldemokrata Vojvodine dobila izuzetno veliku podršku građanki i građana, pokazali su da je “ligalizacija” Vojvodine i Zrenjanina u punom jeku, ocenio je danas predsednik Izvršnog odbora GrO LSV Zrenjanin Dragan Nedeljkov na konferenciji za novinare.
Odbori LSV | Četvrtak, 17. 05. 2012. | Komentara: 0

Od 4. juna deo Gimnazijske opet zatvoren za saobraćaj

ZRENJANIN - U delu Gimnazijske ulice, od Jevrejske do Ulice Svetozara Markovića, od 4. juna biće zabranjen saobraćaj svakog dana od devet časova pre podne, pa sve do kasnih večernjih časova, najavili su danas Branislav Knežević, direktor JP "Direkcija za izgradnju i uređenje grada Zrenjanina" i Aleksandar Marton, predsednik Skupštine grada Zrenjanina.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook