Liga sve jača u Temerinu

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Subota, 31. 12. 2011. | Komentara: 0

Liga sve jača u Temerinu

TEMERIN - Opštinski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine Temerin organizovao je novogodišnju proslavu kojom su ispratili, za njih uspešnu, 2011. godinu.

Temerin

Tokom ove godine temerinski ligašice i ligaši dobili su podršku više od 5000 ljudi za inicijative koje su pokrenuli.
Kafe bar „Evergreen“ umalo nije bio pretesan da primi sve ligašice i ligaše, kojih je to veče bilo preko 150, od blizu 400 članova koliko ih Liga ima u Temerinu. U ime temerinske organizacije prisutne je pozdravio predsednik OO LSV Temerin Robert Karan. On se prvo zahvalio svim građanima koji su do sada podržali aktivnosti Lige, aktivistima, članovima i simpatizerima. Karan je u nekoliko rečenica sumirao sve ono sto je učinjeno tokom godine, i naveo planove za sledeću godinu. Posebno je istakao da naredne četri godine u Temerinu pripadaju Ligi koja će dokazati da je moguće uraditi mnogo za svoje sugrađane. Svim prisutnim članovima su podeljeni novogodišnji poklon paketi, a uručeno je i 59 članskih kartica novim članovima, koji su se učlanili u proteklih mesec dana.

(BILSV, 31.12.2011.)



Odbori LSV | Ponedeljak, 25. 03. 2024. | Komentara: 0

U čije ime i za čiji račun je organizovana bakljada povodom godišnjice bombardovanja?

Ako huliganske bakljade, praćene militantnim obećanjima, koje se odigravaju na saobraćajnici u neposrednoj blizini spomenika kulture čiju bezbednost i ugrožavaju, nemaju veze sa aktuelnom vlasti i policijskim službama, onda neka se novosadska vlast od njih ogradi i osudi ih, a policija uradi ono što joj je posao. 
Odbori LSV | Utorak, 12. 03. 2024. | Komentara: 0

Odbornici LSV - VOJVOĐANI pokrenuli inicijativu za osnivanje Banatskog univerziteta

Odbornici Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI zalažu se za osnivanje Banatskog univerziteta, za šta su i pokrenuli inicijativu na 36. sednici Skupštine grada Zrenjanina.
Odbori LSV | Ponedeljak, 11. 03. 2024. | Komentara: 0

Pružiti zaštitu Ani Lalić i otkriti osobe koje su joj uputile pretnje smrću

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI zahteva od svih nadležnih državnih organa da pruže zaštitu Ani Lalić, predsednici Nezavisnog društva novinara Vojvodine, kojoj su, zbog javno iskazanog stava o gradnji crkve na novosadskom naselju Liman, upućene jezive pretnje da će biti zaklana u centru Novog Sada.




ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook