Ligaši i ligašice odali počast oslobodiocima Sombora

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Petak, 21. 10. 2011. | Komentara: 0

Ligaši i ligašice odali počast oslobodiocima Sombora

SOMBOR - Delegacija Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Sombor, Foruma žena i Omladine LSV danas je, povodom Dana oslobođenja Sombora, položila venac na Partizanskom groblju, u čast palim borcima.

LSV Sombor

- Smatramo da ako ne zaboravimo one male i velike heroje u borbi protiv fašizma i sve njegove žrtve, vojne i civilne, osiguravamo da se najveće zlo koje je čovečanstvo doživelo ponovo ne rasplamsa - piše u saopštenju GrO LSV Sombor. Takođe se naviodi da nažalost, to zlo još uvek tinja uz pomoć agresivnih nacionalističkih organizacija i kvaziintelektualaca sklonih slobodnom tumačenju istorije i biologije.

- Fašizam, potpomognut ovim grupacijama, jača ponajpre širenjem negativnih pojava u društvu, kao što su netolerancija i ksenofobija, na šta Liga socijaldemokrata Vojvodine istrajno ukazuje i protiv čega se odlučno bori - zaključuje se u saopštenju.

(BILSV, 21.10.2011.)



Odbori LSV | Četvrtak, 29. 02. 2024. | Komentara: 0

LSV-Vojvođani za nove rekreativne i zelene površine na Limanu umesto verskih objekata

Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani Novi Sad smatra bespotrebnim izgradnju verskog objekta na zelenoj površini koju stanovnici Limana 1 i 2 već godinama rado koriste kao prostor za rekreaciju.
Odbori LSV | Ponedeljak, 26. 02. 2024. | Komentara: 0

Zašto načelnik Gradske uprave Zrenjanina Nenad Domjeskov krije informacije od javnog značaja?

Odbornička grupa Lige socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani u Skupštini grada Zrenjanina uputila je još 22. januara Gradskoj upravi Zrenjanina zahtev kojim traži informaciju o ukupnom broju građana sa teritorije grada Zrenjanina koji su upisani u birački spisak.

Odbori LSV | Utorak, 20. 02. 2024. | Komentara: 0

Nesposobna zrenjaninska vlast prevazilazi samu sebe u neradu

Predstavnici Lige socijaldemokrata Vojvodine - Vojvođani su danas obeležili godinu dana nerada na parkingu u centru grada.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook