Ligaši izdejstvovali saobraćajni poligon za decu

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Ponedeljak, 28. 11. 2011. | Komentara: 0

Ligaši izdejstvovali saobraćajni poligon za decu

NOVI SAD - Na osnovu inicijative Mesnog odbora „Sava Kovačević“ Gradskog odbora LSV Novi Sad napravljen je saobraćajni poligon u tom kvartu.

Poligon

Tokom akcije "Prva dečija sportska liga" prikupljali su se potpisi građana za rekonstrukciju ovog poligona koji je u prošlosti služio za obuku i pripremu dece u bezbednom učestvovanju u saobraćaju. Jedan od inicijatora akcije, kandidat LSV za odbornika u Skupštini grada Aleksander Čanji naveo je da su građanke i građani svojim potpisom za rekonstrukciju igrališta, koje je godinama unazad bilo zapušteno, pokazali da razumeju potrebe najmlađih sugrađana, ali su ujedno i ukazali poverenje Ligi socijaldemokrata Vojvodine.

- Želeći da svojoj deci omogućimo što kvalitetnije uslove za odrastanje, otišli smo i korak dalje sa svojom peticijom prema gradskim vlastima. Inicijativa je urodila plodom. Ponovo će naša deca kroz igru i zabavu moći da stiču preko potrebnu saobraćajnu kulturu. Hvala svim potpisnicima peticije koji su nam ukazali poverenje u rešavanju ovoga problema - kazao je Čanji.

(BILSV, 27. 11. 2011.)



Odbori LSV | Četvrtak, 05. 04. 2012. | Komentara: 0

Aleksandar Marton ugostio mlade novinare

ZRENJANIN - U multimedijalnoj Sali Gradske kuće u Zrenjaninu danas je održana konferencija za novinare na kojoj su bili prisutni i mladi novinari iz redakcija školskih časopisa "Teslini Koraci" i "Put" Elektrotehničke i građevinske škole "Nikola Tesla" i Zrenjaninske gimnazije. Predsednik Skupštine Grada Zrenjanina Aleksandar Marton predstavio je mladim novinarima rad lokalnog parlamenta i posebnu pažnju obratio na zakonsku regulativu koja definiše rad ugostiteljskih objekata u gradu.
Odbori LSV | Sreda, 04. 04. 2012. | Komentara: 0

Dovršiti započeto u Lukinom Selu

Predsednik Skupštine grada Zrenjanina Aleksandar Marton i član Gradskog veća Tibor Vaš, posetili su danas najmanje naseljeno mesto na teritoriji Grada Zrenjanina, Lukino Selo. Iako prema poslednjem popisu u njemu živi svega 495 stanovnika, Lukino Selo je, nakon izgradnje magistralnog puta ka Mužlji, postalo gotovo prigradsko naselje, što je konstatovao danas i predsednik zrenjaninske Skupštine.
Odbori LSV | Sreda, 04. 04. 2012. | Komentara: 0

U Rusandu stigao drugi deo pomoći

ZRENJANIN - Predsednik Skupštine grada Zrenjanina Aleksandar Marton, posetio je danas, zajedno sa predsednikom Odbora za preduzetništvo grada Zrenjanina Vladimirom Miloševim Specijalnu bolnicu za rehabilitaciju "Rusanda" u Melencima, gde je stigao drugi deo humanitarne pomoći iz Nemačke.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook