Ligaši kreiraju platformu za bolji život u Pančevu

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Subota, 27. 05. 2017. | Komentara: 0

Ligaši kreiraju platformu za bolji život u Pančevu

Pančevo, 27. maj 2017 - Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine u Pančevu nastavlja sa aktivnostima.

Na sastanku članova pančevačke organizacije, kojem je prisustvovao generalni sekretar stranke Bojan Kostreš, dogovorene su aktivnosti koje će se organizovati u narednom periodu.

 LSV

LSV će nastaviti snažno zalaganje za principe građanskog društva, autonomiju Vojvodine i bolju poziciju grada Pančeva u sistemu lokalne samouprave Republike Srbije.

Želimo da Pančevo ponovo bude industrijski centar koji će privlačiti investitore i na taj način omogućavati bolji život građankama i građanima.

Naglašavaćemo da je sramotno da Pančevu ostaje svega 3% na ime rudne rente koju lokalnoj samoupravi plaća NIS.

U fokusu našeg delovanja biće i poljoprivredna zemlja koja mora ostati u rukama vojvođanskih paora.

Pozivamo sugrađane da nam pomognu u kreiranju javnih politika koje za cilj imaju bolji život u Pančevu i okolnim selima.

Kreirajmo zajednički platformu za bolji život u Pančevu!

Gradski odbor
Lige socijaldemokrata Vojvodine
Pančevo



Odbori LSV | Ponedeljak, 29. 04. 2013. | Komentara: 0

LSV traži vanrednu sednicu Skupštine grada na temu bezbednosti u Novom Sadu

NOVI SAD - Odbornička grupa Lige socijaldemokrata Vojvodine će podneti inicijativu za sazivanje vanredne sednice Skupštine grada na kojoj bi jedina tačka dnevnog reda bila bezbednost u Novom Sadu.
Odbori LSV | Petak, 26. 04. 2013. | Komentara: 0

Šansa za mlade i obrazovane Irižane

IRIG - Jedino javno preduzeće u opštini Irig, JP "Komunalac" nedavno je dobilo novi Statut, usklađen sa novim Zakonom o javnim preduzećima, kojim je predviđeno ukidanje upravnih odbora i izbor direktora na konkursima, što bi trebalo da dovede do profesionalizovanja upravljanja javnim sektorom. 
Odbori LSV | Petak, 26. 04. 2013. | Komentara: 0

Javno pitanje DSS-u: Da li je tačno da ste odustali od sednice o potvrđivanju Sporazuma između Beograda i Prištine jer nemate podršku koalicionih partnera?

NOVI SAD - Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine javno postavlja pitanje Gradskom odboru Demokratske stranke Srbije (DSS) da li je tačno da su odustali od inicijative za sazivanje sednice Skupštine grada na kojoj bi se raspravljalo o potpisivanju Sporazuma između Beograda i Prištine, zato što bi to dovelo do pada gradske vlasti?



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook