Ligaši u Beočinu i Žitištu glasali protiv budžeta za 2018.

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Nedelja, 24. 12. 2017. | Komentara: 0

Ligaši u Beočinu i Žitištu glasali protiv budžeta za 2018.

Novi Sad, 24. decembar 2017 - Odbornici Lige socijaldemokrata Vojvodine u skupštinama opština Žitište i Beočin glasali su protiv predloga budžeta za 2018. godinu.

LSV

Odbornik LSV u žitištanskoj skupštini Mirća Lelea naveo je da je lokalna vlast nastavila sa praksom centralizacije budžetskih sredstava i zapostavljanja svih naseljenih mesta izuzev centra opštine.

Ligaši su kritikovali i raspodelu sredstava za programske aktivnosti i uočili brojne nelogičnosti u ovom segmentu budžeta.

Jovan Aksentijević, odbornik LSV u Skupštini opštine Beočin, istakao je da je lokalni budžet za 2018. godinu daleko od razvojnog i da zanemaruje osnovne interese građana Beočina i ostalih mesta u opštini, te da je nemoguće da ga ligaši podrže.

Biro za informisanje
Lige socijaldemokrata Vojvodine



Odbori LSV | Ponedeljak, 25. 03. 2024. | Komentara: 0

U čije ime i za čiji račun je organizovana bakljada povodom godišnjice bombardovanja?

Ako huliganske bakljade, praćene militantnim obećanjima, koje se odigravaju na saobraćajnici u neposrednoj blizini spomenika kulture čiju bezbednost i ugrožavaju, nemaju veze sa aktuelnom vlasti i policijskim službama, onda neka se novosadska vlast od njih ogradi i osudi ih, a policija uradi ono što joj je posao. 
Odbori LSV | Utorak, 12. 03. 2024. | Komentara: 0

Odbornici LSV - VOJVOĐANI pokrenuli inicijativu za osnivanje Banatskog univerziteta

Odbornici Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI zalažu se za osnivanje Banatskog univerziteta, za šta su i pokrenuli inicijativu na 36. sednici Skupštine grada Zrenjanina.
Odbori LSV | Ponedeljak, 11. 03. 2024. | Komentara: 0

Pružiti zaštitu Ani Lalić i otkriti osobe koje su joj uputile pretnje smrću

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI zahteva od svih nadležnih državnih organa da pruže zaštitu Ani Lalić, predsednici Nezavisnog društva novinara Vojvodine, kojoj su, zbog javno iskazanog stava o gradnji crkve na novosadskom naselju Liman, upućene jezive pretnje da će biti zaklana u centru Novog Sada.




ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook