Ligaši u Beočinu i Žitištu glasali protiv budžeta za 2018.

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Nedelja, 24. 12. 2017. | Komentara: 0

Ligaši u Beočinu i Žitištu glasali protiv budžeta za 2018.

Novi Sad, 24. decembar 2017 - Odbornici Lige socijaldemokrata Vojvodine u skupštinama opština Žitište i Beočin glasali su protiv predloga budžeta za 2018. godinu.

LSV

Odbornik LSV u žitištanskoj skupštini Mirća Lelea naveo je da je lokalna vlast nastavila sa praksom centralizacije budžetskih sredstava i zapostavljanja svih naseljenih mesta izuzev centra opštine.

Ligaši su kritikovali i raspodelu sredstava za programske aktivnosti i uočili brojne nelogičnosti u ovom segmentu budžeta.

Jovan Aksentijević, odbornik LSV u Skupštini opštine Beočin, istakao je da je lokalni budžet za 2018. godinu daleko od razvojnog i da zanemaruje osnovne interese građana Beočina i ostalih mesta u opštini, te da je nemoguće da ga ligaši podrže.

Biro za informisanje
Lige socijaldemokrata Vojvodine



Odbori LSV | Sreda, 13. 03. 2013. | Komentara: 0

Kravić kandidat za predsednika GrO LSV Novi Sad

NOVI SAD - Izbori za predsednika Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine biće održani u subotu, a jedini kandididat za to mesto je Aleksandar Kravić. Članovi Lige će tog dana u amfiteatru Spensa birati i tri potpredsednika GrO Novi Sad, a kandidati su Dejan Bibić, Damir Kondić, Nebojša Mudrinski i Kristina Meneši.
Odbori LSV | Utorak, 12. 03. 2013. | Komentara: 0

Ponovo inicijativa za Banatski univerzitet

NOVI SAD – Bez obzira na to što Liga socijaldemokrata Vojvodine nije trenutno deo vlasti u Zrenjaninu, ligaši i ligašice nastavljaju svoju borbu da Zrenjanin postane evropski grad i sredina u kojoj se bolje živi - istakla je danas odbornica LSV u Skupštini grada Zrenjanina Božana Vukadinović.
Odbori LSV | Utorak, 05. 03. 2013. | Komentara: 0

Zrenjaninska skupština nespremna za druge jezike

ZRENJANIN - Potpredsednik GrO Lige socijaldemokrata Vojvodine Zrenjanin i odbornik LSV u Skupštini grada Zrenjanina Tibor Vaš rekao je danas na konferenciji za novinare da mnoge učesnike u javnom životu treba podsetiti da je neophodno poštovati i primenjivati zakone koji se tiču ljudskih prava, a da je pojedince koji ih ne poštuju potrebno sankcionisati.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook