Ligaši u Beočinu i Žitištu glasali protiv budžeta za 2018.

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Nedelja, 24. 12. 2017. | Komentara: 0

Ligaši u Beočinu i Žitištu glasali protiv budžeta za 2018.

Novi Sad, 24. decembar 2017 - Odbornici Lige socijaldemokrata Vojvodine u skupštinama opština Žitište i Beočin glasali su protiv predloga budžeta za 2018. godinu.

LSV

Odbornik LSV u žitištanskoj skupštini Mirća Lelea naveo je da je lokalna vlast nastavila sa praksom centralizacije budžetskih sredstava i zapostavljanja svih naseljenih mesta izuzev centra opštine.

Ligaši su kritikovali i raspodelu sredstava za programske aktivnosti i uočili brojne nelogičnosti u ovom segmentu budžeta.

Jovan Aksentijević, odbornik LSV u Skupštini opštine Beočin, istakao je da je lokalni budžet za 2018. godinu daleko od razvojnog i da zanemaruje osnovne interese građana Beočina i ostalih mesta u opštini, te da je nemoguće da ga ligaši podrže.

Biro za informisanje
Lige socijaldemokrata Vojvodine



Odbori LSV | Utorak, 06. 11. 2012. | Komentara: 0

Sportski savez grada Zrenjanina žrtva politike

ZRENJANIN - Član Saveta za sport Gradske organizacije Lige socijaldemokrata Vojvodine u Zrenjaninu i generalni sekretar Sportskog saveza grada Zrenjanina (SSGZ) Srđan Bogaroški rekao je na konferenciji za novinare da je vođenje Saveza otežano, jer se njegov rad blokira i ignoriše, a sredstva se teško dobijaju.
Odbori LSV | Ponedeljak, 05. 11. 2012. | Komentara: 0

Šibul: Pijaca u centru Kikinde biće kao Limanska u Novom Sadu

KIKINDA – Direktor najmlađeg javnog preduzeća u kikindskoj opštini „Gradsko zelenilo i pijace“ Miloš Šibul rekao je za „Dnevnik“ da je to preduzeće u prethodnoj godini poslovalo pozitivno, a da zaposleni održavaju javne površine u gradu i vode računa o pijacama. On je istakao da se najveća pijaca nalazi u centru grada, te da je na tom prostoru i najviše problema.
Odbori LSV | Utorak, 30. 10. 2012. | Komentara: 0

Država tretira žene kao građane drugog reda

ZRENJANIN – Potpredsednica Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Zrenjanin dr Jovanka Koprivica upitala je na konferenciji za novinare da li su u našoj zemlji žene građani drugog reda.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook