Ligaši u Zrenjaninu i Novom Sadu proslavili 29 godina postojanja LSV

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Subota, 13. 07. 2019. | Komentara: 0

Ligaši u Zrenjaninu i Novom Sadu proslavili 29 godina postojanja LSV

NOVI Sad - Gradski odbori Lige socijaldemokrata Vojvodine Novi Sad i Zrenjanin proslavili su prethodnih dana 29 godina postojanja LSV. 

LSV

Predsednik GrO LSV Novi Sad Aleksandar Kravić kratko je pozdravio okupljene u čardi „Jedro“ i konstatovao da je mnogo toga urađeno u proteklom periodu, a da će od jeseni krenuti čitav talas novih aktivnosti GrO LSV Novi Sad.

Uz puno dobre muzike i smeha, preko 200 aktivista i aktivistkinja družili su se i uživali do kasno u sjajnoj atmosferi pored Dunava.

U druženju i prijateljskoj atmosferi, zrenjaninske ligašice i ligaši prisetili su se proteklih borbi u kojima su se, zajedno sa svojim drugovima, borili za bolju Vojvodinu i bolju Srbiju. Razgovarali se i o aktuelnoj situaciji u našem društvu i o budućim planovima. 

Ligu čine ljudi koji veruju u nju i u koje ona veruje, to je naša snaga i prednost. Naše ideje su okupile i održale dobre i vredne ljude, a doslednost u negovanju pravih vrednosti uvek nas je jasno razdvajala od svih ostalih, rečeno je na proslavi. 

Zato je iz Zrenjanina i ovog puta poslata poruka da smo jedinstveni, da imamo snage za nove bitke i nove pobede i da ćemo nastaviti da delamo u interesu svih nas koji živimo ovde. Spremni smo da preuzmemo odgovornost. 
(SzILSV, 13.07.2019)



Odbori LSV | Četvrtak, 19. 04. 2012. | Komentara: 0

Napredak Vojvodine zahteva promenu sistema

BELA CRKVA – Tribina Lige socijaldemokrata Vojvodine u Beloj Crkvi održana je juče u sali Centra za kulturu, a pred oko 300 članova i simpatizera govorili su predsednik LSV Nenad Čanak, predsednik Političkog saveta LSV Dušan Jakovljev, prva na listi za lokalne izbore i kandidatkinja za poslanicu u Skupštini AP Vojvodine po većinskom sistemu Sandra Ristić, kao i agronom Miroslav Raletić.
Odbori LSV | Sreda, 18. 04. 2012. | Komentara: 0

Beskompromisno ćemo se boriti za Novi Sad

NOVI SAD - Kandidatkinja Lige socijaldemokrata Vojvodine za gradonačelnicu Novog Sada Aleksandra Jerkov izjavila je večeras da građanima ne želi bilo šta da obećava, jer se podrazumeva da gradonačenik dovodi investiture, obezbeđuje nova radna mesta za Novosađane, radi na povećanju bezbednosti građana i otvaranju novih škola, predškolskih ustanova i dečjih igrališta.
Odbori LSV | Sreda, 18. 04. 2012. | Komentara: 0

Ono što zaradimo mora ostati ovde

BAČKI MONOŠTOR - Nekada je u Vojvodini je ostajalo više od 90 odsto celokupnog dohotka koji je ostvarivan na njenoj teritoriji. Danas Vojvodina iz republičkog Budžeta godišnje ne dobija ni sedam odsto koje joj garantuje Ustav Srbije, uprkos tome što učestvuje sa oko 40 odsto u Budžetu – rekao je potpredsednik Izvršnog odbora Glavnog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Branislav Bogaroški na sinoćnjoj predizbornoj tribini LSV u Bačkom Monoštoru.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook