Ligi svako deseto mesto u skupštinama mesnih zajednica

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Ponedeljak, 06. 06. 2011. | Komentara: 0

Ligi svako deseto mesto u skupštinama mesnih zajednica

LSV SuboticaSUBOTICA - Gradska organizacija Lige socijaldemokrata Vojvodine u Subotici zadovoljna je rezultatima koje je postigla na izborima za članove skupština mesnih zajednica, istakao je danas na konferenciji za novinare predsednik GrO LSV Subotica Veljko Vojnić.

Navodeći da je reč o preliminarnim rezultatima, on je rekao da je LSV od 485 mesta u skupštinama mesnih zajednica, učestvujući u izborima u 26 od 36 mesnih zajednica, osvojio 48, dakle deset posto mandata.

"Prema broju osvojenih mandata LSV je četvrti, a u pet mesnih zajednica - Maloj Bosni, Malom Bajmoku, Đurđinu, Ljutovu i Čantaviru, LSV, odnosno koalicija koju predvodi, osvojila je najviše mandata. Verovatno će u još desetak mesnih zajednica učestvovati u vlasti " istakao je Vojnić. Predstavnicima medija se na mađarskom obratio i član IO GrO LSV, Đorđe Dragojlović, koji je, odgovarajući na pitanja novinara, rekao da su među najvažnijim ciljevima LSV-a vraćanje imovine Vojvodini i lokalnim samoupravama, kao i decentralizacija zemlje, koja samo zbog preterane centralizacije dnevno gubi na milione eura.

(BILSV, 06. 06. 2011.)




Odbori LSV | Četvrtak, 29. 02. 2024. | Komentara: 0

LSV-Vojvođani za nove rekreativne i zelene površine na Limanu umesto verskih objekata

Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani Novi Sad smatra bespotrebnim izgradnju verskog objekta na zelenoj površini koju stanovnici Limana 1 i 2 već godinama rado koriste kao prostor za rekreaciju.
Odbori LSV | Ponedeljak, 26. 02. 2024. | Komentara: 0

Zašto načelnik Gradske uprave Zrenjanina Nenad Domjeskov krije informacije od javnog značaja?

Odbornička grupa Lige socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani u Skupštini grada Zrenjanina uputila je još 22. januara Gradskoj upravi Zrenjanina zahtev kojim traži informaciju o ukupnom broju građana sa teritorije grada Zrenjanina koji su upisani u birački spisak.

Odbori LSV | Utorak, 20. 02. 2024. | Komentara: 0

Nesposobna zrenjaninska vlast prevazilazi samu sebe u neradu

Predstavnici Lige socijaldemokrata Vojvodine - Vojvođani su danas obeležili godinu dana nerada na parkingu u centru grada.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook