Lokalna vlast u 2018. godini još više unazadila Zrenjanin

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Petak, 14. 12. 2018. | Komentara: 0

Lokalna vlast u 2018. godini još više unazadila Zrenjanin

ZRENJANIN - Na tradicionalnom novogodišnjem susretu sa novinarima predsednik Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Zrenjanin Bojan Kostreš istakao je da je nerad bahate i neodgovorne lokalne vlasti učinio stanje u Zrenjaninu još gorim.

LSV

Građanke i građani Zrenjanina i dalje nemaju zdravu pijaći vodu, kafilerija nesnosno smrdi, a obećanja o izgradnji akva parka, auto-moto i bob staze, te golf igrališta i dalje su mrtvo slovo na papiru.

Zrenjanin je po svim ekonomskim pokazateljima ispod republičkog proseka. Novootvorenih radnih mesta je malo, pa sve više naših sugrađana bolji život traži u zemljama Evropske unije.

Lokalna vlast je 2018. godini nastavila sa uništavanjem institucija lokalne samouprave.

Skupština grada i gradsko veće postale su obične glasačke mašinerije vlasti. Sednice su veoma retke, pa se može reći da se u Zrenjaninu gasi parlamentarni život.

Liga socijaldemokrata Vojvodine učiniće sve da se u Zrenjaninu i Vojvodini okupe sve demokratske snage kojima su demokratski principi i interesi Vojvodine na prvom mestu.

Samo snažan vojvođanski front može se izoboriti za autonomnu Vojvodinu u kojoj će Zrenjanin opet biti dobro mesto za život.

 

(SzILSV, 14.12.2018)



Odbori LSV | Utorak, 22. 05. 2012. | Komentara: 0

“Ligalizacija” Vojvodine i Zrenjanina

ZRENJANIN – Rezultati nedavnih izbora, na kojima je Liga socijaldemokrata Vojvodine dobila izuzetno veliku podršku građanki i građana, pokazali su da je “ligalizacija” Vojvodine i Zrenjanina u punom jeku, ocenio je danas predsednik Izvršnog odbora GrO LSV Zrenjanin Dragan Nedeljkov na konferenciji za novinare.
Odbori LSV | Četvrtak, 17. 05. 2012. | Komentara: 0

Od 4. juna deo Gimnazijske opet zatvoren za saobraćaj

ZRENJANIN - U delu Gimnazijske ulice, od Jevrejske do Ulice Svetozara Markovića, od 4. juna biće zabranjen saobraćaj svakog dana od devet časova pre podne, pa sve do kasnih večernjih časova, najavili su danas Branislav Knežević, direktor JP "Direkcija za izgradnju i uređenje grada Zrenjanina" i Aleksandar Marton, predsednik Skupštine grada Zrenjanina.
Odbori LSV | Četvrtak, 17. 05. 2012. | Komentara: 0

Zrenjaninski Gerontološki centar kao primer drugima

ZRENJANIN – Predsednik Skupštine grada Zrenjanina Aleksandar Marton posetio je danas Gerontološki centar Zrenjanin, gde je, sa Zoricom Vučković, direktorkom, razgovarao o radu i funkcionisanju ove ustanove.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook