LSV će aktivno doprinositi da Novi Sad bude što bolja prestonica kulture

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Petak, 11. 11. 2016. | Komentara: 0

LSV će aktivno doprinositi da Novi Sad bude što bolja prestonica kulture

NOVI SAD – Odbornik Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini grada Novog Sada Robert Kolar izjavio je da će LSV aktivno učestvovati u doprinosu da Novi Sad bude što bolja prestonica kulture. On je za RTV rekao da se o nekim projektima još razgovara sa partnerima u gradu, dok su neki već u postupku realizacije.

LSV

- Naš tim Gradskog odbora LSV je već uveliko pripremio nekoliko projekata o kojima razgovaramo sa našim partnerima u gradu kao što je saobraćajna kultura, male urbane celine i mnogi drugi. A deo, kao što je sređivanje značajnih fasada i privođenje Podgrađa Petrovaradinske tvrđave nameni, svakako je već usaglašeni deo tih projekata koji su već i počeli sa radovima – kazao je Kolar odgovarajući na pitanje „Kakav doprinos će vaša stranka dati da Novi Sad bude što bolja prestonica kulture“ u anketi emisije Politbiro RTV-a.

(BILSV, 11.11.2016)



Odbori LSV | Subota, 20. 04. 2024. | Komentara: 0

Kolar: Za izbore se spremamo, raspoloženi smo za udruživanje opozicije, ali i samostalni izlazak

Odbornik Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI u Skupštini grada Novog Sada Robert Kolar izjavio je da novosadski odbor stranke još nije doneo odluku o izlasku na lokalne izbore najavljene za 2. jun. On je u izjavi za „Politiku“ istakao da se novosadski ligaši za izbore spremaju i da su formirali u Novom Sadu izborni štab.
Odbori LSV | Sreda, 17. 04. 2024. | Komentara: 0

Simo Salapura da jasno kaže ko ga primorava da po pitanju Linglonga krši zakon

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI zahteva od gradonačelnika Zrenjanina Sime Salapure da, na osnovu člana 62. Poslovnika o radu Skupštine grada Zrenjanina, inicira sednicu gradskog parlamenta na kojoj će izneti sve informacije vezane za izgradnju objekata kineske fabrike guma „Linglong“.
Odbori LSV | Utorak, 09. 04. 2024. | Komentara: 0

Zrenjaninska vlast ne ume ni semafore da održava

Liga socijaldemokrata Vojvodine - VOJVOĐANI zahteva da predstavnici vlasti u Zrenjaninu bez odlaganja poprave semafore, jer oni već skoro mesec dana na više lokacija u gradu ne rade kako treba.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook