LSV jedina opoziciona stranka u Beloj Crkvi

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Petak, 27. 05. 2016. | Komentara: 0

LSV jedina opoziciona stranka u Beloj Crkvi

Bela Crkva, 27. maj - Pokrajinski poslanik i odbornik Demokratske stranke Željko Crnogorac koji se sa odbornicima Lige socijaldemokrata Vojvodine 15. januara borio da uđe u Skupštinu opštine Bela Crkva gde smo zatim i četiri dana štrajkovali glađu, danas je na konstitutivnoj sednici glasovima Srpske napredne stranke imenovan za zamenika predsednika Skupštine opštine.

 

Odbornici  Demokratske stranke su danas, na konstitutivnoj sednici Skupštine opštine Bela Crkva glasali u saglasju sa Srpskom naprednom strankom, Jedinstvenom Srbijom, Belocrkvanskom slobodnom inicijativom i Komunističkom partijom za sve kadrovske predloge te koalicije.  

 

Nova skupštinska većina, koju od danas po svoj prilici čine i odbornici DS, tom prilikom je izabrala Željka Crnogorca za zamenika predsednika SO  i prvog saradnika Marjana Aleksića, čoveka protiv kojeg se borio pre nekoliko meseci, optuživao ga da mu ugrožava život i koji je bio organizator januarskog prekomponovanja i zauzimanja te iste skupštine.

 

Liga socijaldemokrata Vojvodine je ostala jedina opoziciona stranka u Beloj Crkvi, a o potezu odbornika DS neka sude birači.

 

Predsednica Opštinskog odbora LSV Bela Crkva i

odbornica u Skupštini opštine Bela Crkva

Sandra Ristić




Odbori LSV | Sreda, 24. 04. 2024. | Komentara: 0

Pokrajinski sekretar Sakalaš da obezbedi poštovanje Ustava i zakona u Zrenjaninu

Odbornička grupa Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI u Skupštini grada Zrenjanina uputila je danas novi zahtev pokrajinskom sekretaru za obrazovanje, propise, upravu i nacionalne manjine Žoltu Sakalašu, kojim se traži hitno isticanje zastave AP Vojvodine na zgradi gradske Skupštine.
Odbori LSV | Subota, 20. 04. 2024. | Komentara: 0

Kolar: Za izbore se spremamo, raspoloženi smo za udruživanje opozicije, ali i samostalni izlazak

Odbornik Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI u Skupštini grada Novog Sada Robert Kolar izjavio je da novosadski odbor stranke još nije doneo odluku o izlasku na lokalne izbore najavljene za 2. jun. On je u izjavi za „Politiku“ istakao da se novosadski ligaši za izbore spremaju i da su formirali u Novom Sadu izborni štab.
Odbori LSV | Sreda, 17. 04. 2024. | Komentara: 0

Simo Salapura da jasno kaže ko ga primorava da po pitanju Linglonga krši zakon

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI zahteva od gradonačelnika Zrenjanina Sime Salapure da, na osnovu člana 62. Poslovnika o radu Skupštine grada Zrenjanina, inicira sednicu gradskog parlamenta na kojoj će izneti sve informacije vezane za izgradnju objekata kineske fabrike guma „Linglong“.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook