LSV najoštrije osuđuje napad na Gradsku kuću u Zrenjaninu

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Subota, 15. 04. 2017. | Komentara: 0

LSV najoštrije osuđuje napad na Gradsku kuću u Zrenjaninu

ZRENJANIN - Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine Zrenjanin najoštrije osuđuje napad na zgradu Skupštine grada. Kako je naveo GrO LSV Zrenjanin u saopštenju, tokom prethodne noći nepoznato lice je na zgradu Gradske kuće bacilo eksplozivnu napravu.

LSV

- Gradska kuća je dom i servis svih građana koji žive u Zrenjaninu, pa napad na nju predstavlja napad na sve građane i građanke Zrenjanina. Sreća da u napadu niko nije stradao, ali ovim činom je ozbiljno ugrožena bezbednost u našem gradu - ističe se u saopštenju. 

Liga socijaldemokrata Vojvodine poručuje da pojedinci ne smeju biti jači od države i da se ne sme dopustiti atmosfera u kojoj su dozvoljeni napadi na institucije. Takođe, oni su upozorili da gradska administracija ima zadatak da pokaže građanima da su oni tu zbog njih i da štite njihove interese, jer se ne sme dozvoliti otuđenje vlasti od građana.

(BILSV, 15.04.2017)



Odbori LSV | Utorak, 28. 05. 2013. | Komentara: 0

Zrenjaninska vlast uskraćuje prava porodilja, penzionera i dece

ZRENJANIN - Odbornik Lige socijaldemokrata Vojvodine u zrenjaninskoj skupštini Dragan Nedeljkov ocenio je na današnjoj konferenciji za novinare da je ponašanje odbornika vladajuće većine na poslednjem skupštinskom zasedanju bilo skandalozno.
Odbori LSV | Subota, 25. 05. 2013. | Komentara: 0

Stranačko podmirivanje koštaće Zrenjanince 100 miliona dinara

ZRENJANIN - Vladajuća koalicija (SNS-SPS) u Skupštini grada Zrenjanina nije prihvatila predlog opozicije da se oformi anketni odbor, koji bi utvrdio koliko ima novozaposlenih u gradskim javnim preduzećima.
Odbori LSV | Petak, 24. 05. 2013. | Komentara: 0

Šta je sa krađom glasova u Novom Sadu?

NOVI SAD – Ovih dana se navršilo tačno godinu dana od privođenja aktivista Romske demokratske stranke, njihovog saslušavanja i početka istrage za kupovinu glasova, što su neki tada i priznali, pa Liga socijaldemokrata Vojvodine Novi Sad pita dokle se stiglo u toj istrazi, šta se sa njom dešava i da li je moguće da se takav sramotan čin zataškava, istakao je danas predsednik Izvršnog odbora i šef izbornog štaba LSV Novi Sad Robert Kolar.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook