LSV najoštrije osuđuje napad na Gradsku kuću u Zrenjaninu

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Subota, 15. 04. 2017. | Komentara: 0

LSV najoštrije osuđuje napad na Gradsku kuću u Zrenjaninu

ZRENJANIN - Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine Zrenjanin najoštrije osuđuje napad na zgradu Skupštine grada. Kako je naveo GrO LSV Zrenjanin u saopštenju, tokom prethodne noći nepoznato lice je na zgradu Gradske kuće bacilo eksplozivnu napravu.

LSV

- Gradska kuća je dom i servis svih građana koji žive u Zrenjaninu, pa napad na nju predstavlja napad na sve građane i građanke Zrenjanina. Sreća da u napadu niko nije stradao, ali ovim činom je ozbiljno ugrožena bezbednost u našem gradu - ističe se u saopštenju. 

Liga socijaldemokrata Vojvodine poručuje da pojedinci ne smeju biti jači od države i da se ne sme dopustiti atmosfera u kojoj su dozvoljeni napadi na institucije. Takođe, oni su upozorili da gradska administracija ima zadatak da pokaže građanima da su oni tu zbog njih i da štite njihove interese, jer se ne sme dozvoliti otuđenje vlasti od građana.

(BILSV, 15.04.2017)



Odbori LSV | Petak, 31. 05. 2013. | Komentara: 0

Zašto gradska vlast izbegava Anketni odbor?

ZRENJANIN - Gradska organizacija Lige socijaldemokrata Vojvodine u Zrenjaninu zahteva od vladajuće koalicije da saopšti javnosti zbog čega na poslednjoj sednici Skupštine grada Zrenjanina nije prihvatila predlog LSV da se oformi anketni odbor, koji bi utvrdio koliko ima novozaposlenih u gradskim javnim preduzećima, ustanovama i Gradskoj upravi.
Odbori LSV | Četvrtak, 30. 05. 2013. | Komentara: 0

Izbor članova Nadzornih odbora netransparentan

NOVI SAD - Odbornici Skupštine grada Novog Sada danas su većinom glasova izabrali članove nadzornih odbora 16 javnih i javno komunalnih preduzeća, a tokom glasanja odbornička grupa Liga socijaldemokrata Vojvodine nije podržala predloge Komisije za kadrovska, administrativna i mandatno-imunitetna pitanja i izbor nazvala nedemokratičnim i tragičnim.
Odbori LSV | Utorak, 28. 05. 2013. | Komentara: 0

Zrenjaninska vlast uskraćuje prava porodilja, penzionera i dece

ZRENJANIN - Odbornik Lige socijaldemokrata Vojvodine u zrenjaninskoj skupštini Dragan Nedeljkov ocenio je na današnjoj konferenciji za novinare da je ponašanje odbornika vladajuće većine na poslednjem skupštinskom zasedanju bilo skandalozno.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook