LSV najoštrije osuđuje napad na Gradsku kuću u Zrenjaninu

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Subota, 15. 04. 2017. | Komentara: 0

LSV najoštrije osuđuje napad na Gradsku kuću u Zrenjaninu

ZRENJANIN - Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine Zrenjanin najoštrije osuđuje napad na zgradu Skupštine grada. Kako je naveo GrO LSV Zrenjanin u saopštenju, tokom prethodne noći nepoznato lice je na zgradu Gradske kuće bacilo eksplozivnu napravu.

LSV

- Gradska kuća je dom i servis svih građana koji žive u Zrenjaninu, pa napad na nju predstavlja napad na sve građane i građanke Zrenjanina. Sreća da u napadu niko nije stradao, ali ovim činom je ozbiljno ugrožena bezbednost u našem gradu - ističe se u saopštenju. 

Liga socijaldemokrata Vojvodine poručuje da pojedinci ne smeju biti jači od države i da se ne sme dopustiti atmosfera u kojoj su dozvoljeni napadi na institucije. Takođe, oni su upozorili da gradska administracija ima zadatak da pokaže građanima da su oni tu zbog njih i da štite njihove interese, jer se ne sme dozvoliti otuđenje vlasti od građana.

(BILSV, 15.04.2017)



Odbori LSV | Ponedeljak, 13. 05. 2013. | Komentara: 0

Najavljena reorganizacija gradskih preduzeća podseća na slučaj ATP Vojvodine

NOVI SAD – Potpredsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine i član Predsedništva Gradskog odbora LSV Novi Sad Aleksandar Jovanović upitao je danas da li je izjava gradonačelnika Novog Sada Miloša Vučevića da je javni sektor u velikom problemu i da je sadašnje stanje neodrživo ustvari najava za privatizaciju koju žele da sprovode i da li je to samo marketinški trik da bi se predstavilo da je stanje mnogo gore nego što zapravo jeste.
Odbori LSV | Subota, 11. 05. 2013. | Komentara: 0

Vlast da saopšti konkretne rezultate, a funkcioneri svoje plate

ZRENJANIN - Gradska organizacija Lige socijaldemokrata Vojvodine u Zrenjaninu najoštrije osuđuje nedavno obraćanje javnosti Ivana Bošnjaka, kandidata za odbornika u Skupštini Grada Zrenjanina na listi DSS-a 2008.godine, a danas istaknutog funkcionera SNS-a i gradonačelnika Zrenjanina, u kojem je uvredio dostojanstvo svih građana i građanki.
Odbori LSV | Četvrtak, 09. 05. 2013. | Komentara: 0

Ko je odgovoran za nečinjenje u slučaju Begeja?

ZRENJANIN - Gradska organizacija Lige socijaldemokrata Vojvodine u Zrenjaninu zahteva od aktuelne vlasti da saopšti ko je od gradskih funkcionera odgovoran za nečinjenje u situaciji velikog ekološkog akcidenta, zbog kojeg građani i građanke Zrenjanina već nedelju dana trpe nesnosne neprijatne mirise i Begejom pluta hiljade mrtvih riba.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook