LSV najoštrije osuđuje napad na Gradsku kuću u Zrenjaninu

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Subota, 15. 04. 2017. | Komentara: 0

LSV najoštrije osuđuje napad na Gradsku kuću u Zrenjaninu

ZRENJANIN - Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine Zrenjanin najoštrije osuđuje napad na zgradu Skupštine grada. Kako je naveo GrO LSV Zrenjanin u saopštenju, tokom prethodne noći nepoznato lice je na zgradu Gradske kuće bacilo eksplozivnu napravu.

LSV

- Gradska kuća je dom i servis svih građana koji žive u Zrenjaninu, pa napad na nju predstavlja napad na sve građane i građanke Zrenjanina. Sreća da u napadu niko nije stradao, ali ovim činom je ozbiljno ugrožena bezbednost u našem gradu - ističe se u saopštenju. 

Liga socijaldemokrata Vojvodine poručuje da pojedinci ne smeju biti jači od države i da se ne sme dopustiti atmosfera u kojoj su dozvoljeni napadi na institucije. Takođe, oni su upozorili da gradska administracija ima zadatak da pokaže građanima da su oni tu zbog njih i da štite njihove interese, jer se ne sme dozvoliti otuđenje vlasti od građana.

(BILSV, 15.04.2017)



Odbori LSV | Subota, 04. 05. 2013. | Komentara: 0

Pančevci obeležili rođendan Vojvodine

PANČEVO – Povodom 165 godina formiranja velikog Vojvodstva – Srema, Banata, Bačke i Baranje, predstavnici Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine položili su venac na spomenik vojvode Stevana Šupljikca, na platou ispred Gradske bolnice.
Odbori LSV | Utorak, 30. 04. 2013. | Komentara: 0

Pančevo trpi jer se vlast svađa oko mesta gradonačelnika

PANČEVO - Rebalans budžeta Grada usvojen je na sednici Veća pre više od dve nedelje, a i dalje nije moguće da se usvoji na sednici Skupštine grada, jer se sednica ne saziva zbog sukoba u vladajućoj koaliciji oko mesta gradonačelnika - kazao je danas predsednik odborničke grupe Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini grada Pančeva Miloš Veselinov.
Odbori LSV | Utorak, 30. 04. 2013. | Komentara: 0

Radnička prava ugrožena

ZRENJANIN – Problem nezaposlenosti i povrede radničkih prava nikad nije bio izraženiji i aktuelniji, istakao je danas odbornik Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini grada Zrenjanina Tibor Vaš.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook