LSV najoštrije osuđuje napad na Gradsku kuću u Zrenjaninu

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Subota, 15. 04. 2017. | Komentara: 0

LSV najoštrije osuđuje napad na Gradsku kuću u Zrenjaninu

ZRENJANIN - Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine Zrenjanin najoštrije osuđuje napad na zgradu Skupštine grada. Kako je naveo GrO LSV Zrenjanin u saopštenju, tokom prethodne noći nepoznato lice je na zgradu Gradske kuće bacilo eksplozivnu napravu.

LSV

- Gradska kuća je dom i servis svih građana koji žive u Zrenjaninu, pa napad na nju predstavlja napad na sve građane i građanke Zrenjanina. Sreća da u napadu niko nije stradao, ali ovim činom je ozbiljno ugrožena bezbednost u našem gradu - ističe se u saopštenju. 

Liga socijaldemokrata Vojvodine poručuje da pojedinci ne smeju biti jači od države i da se ne sme dopustiti atmosfera u kojoj su dozvoljeni napadi na institucije. Takođe, oni su upozorili da gradska administracija ima zadatak da pokaže građanima da su oni tu zbog njih i da štite njihove interese, jer se ne sme dozvoliti otuđenje vlasti od građana.

(BILSV, 15.04.2017)



Odbori LSV | Utorak, 09. 04. 2013. | Komentara: 0

Strankama fotelje, a nezaposlenost raste

ZRENJANIN – Odbornik Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini Zrenjanina, Predrag Perkić ocenio je danas da je jučerašnja sednica Skupštine pokazala da vladajuća koalicija još uvek ne počiva na principima međustranačkog poverenja, demokratije i želje za radom u interesu građana i građanki.
Odbori LSV | Petak, 05. 04. 2013. | Komentara: 0

Čanak i Kostreš u Skorenovcu i Dubovcu

KOVIN - Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak, zamenik predsednika LSV Bojan Kostreš, član predsedništva Lige Tibor Vaš, republički poslanik LSV Karolj Čizik i pokrajinski poslanik LSV Aleksandar Marton učestvovali su na tribini u Skorenovcu i Dubovcu.
Odbori LSV | Četvrtak, 04. 04. 2013. | Komentara: 0

Opština Irig pomaže Tijani Ognjanović

IRIG - Na današnjoj sednici Opštinskog veća Opštine Irig jednoglasno je podržan predlog većnika i portparola OO Lige socijaldemokrata Vojvodine Irig Dragana Ametovića da se ova opština i svi funkcioneri uključe u humanitarnu akciju za pomoć devojčici Tijani Ognjanović kojoj je potrebna transplantacija srca.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook