LSV najoštrije osuđuje napad na Gradsku kuću u Zrenjaninu

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Subota, 15. 04. 2017. | Komentara: 0

LSV najoštrije osuđuje napad na Gradsku kuću u Zrenjaninu

ZRENJANIN - Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine Zrenjanin najoštrije osuđuje napad na zgradu Skupštine grada. Kako je naveo GrO LSV Zrenjanin u saopštenju, tokom prethodne noći nepoznato lice je na zgradu Gradske kuće bacilo eksplozivnu napravu.

LSV

- Gradska kuća je dom i servis svih građana koji žive u Zrenjaninu, pa napad na nju predstavlja napad na sve građane i građanke Zrenjanina. Sreća da u napadu niko nije stradao, ali ovim činom je ozbiljno ugrožena bezbednost u našem gradu - ističe se u saopštenju. 

Liga socijaldemokrata Vojvodine poručuje da pojedinci ne smeju biti jači od države i da se ne sme dopustiti atmosfera u kojoj su dozvoljeni napadi na institucije. Takođe, oni su upozorili da gradska administracija ima zadatak da pokaže građanima da su oni tu zbog njih i da štite njihove interese, jer se ne sme dozvoliti otuđenje vlasti od građana.

(BILSV, 15.04.2017)



Odbori LSV | Sreda, 28. 11. 2012. | Komentara: 0

Ligaši i ligašice čistili putokaze

NOVI SAD – Članice i članovi Mesnih odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine „Žitni trg“ i „Rumenka“ pokrenuli su akcije čišćenja saobraćajnih znakova, da bi ukazali na problem vandalizovanja znakova.
Odbori LSV | Petak, 23. 11. 2012. | Komentara: 0

Uskoro tačni podaci o korupciji i podmićivanju

ZRENJANIN - Gradska organizacija Lige socijaldemokrata Vojvodine u Zrenjaninu upozorila je novu vlast u tom gradu da nisu igračka „u rukama političkih početnika, koji će da se raspadaju pred najmanji naznak krize u svojim redovima“.
Odbori LSV | Četvrtak, 22. 11. 2012. | Komentara: 0

Kasica prasica za gradonačelnika Bošnjaka

ZRENJANIN – Predstavnici Gradske organizacije Lige socijaldemokrata Vojvodine u Zrenjaninu simbolično su uručili danas Ivanu Bošnjaku, gradonačelniku Zrenjanina, kasicu prasicu i upozorili ga na bahato trošenje novca građana i građanki.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook