LSV Novi Sad se pridružuje akciji Čepom do osmeha

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Petak, 06. 11. 2020. | Komentara: 0

LSV Novi Sad se pridružuje akciji Čepom do osmeha

Novi Sad, 06. novembar 2020 - Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine pridružuje se akciji „Čepom do osmeha“.

Pozivamo građane da nam čepove od plastične ambalaže donesu svakog radnog dana od 10 do 17 časova u prostorije Gradskog odbora LSV Novi Sad na Trgu mladenaca broj 10, a mogu ih odneti i direktno u prostorije Udruženja „Čepom do osmeha“ u Ćirpanovoj ulici 25.

LSV

Akcija sakupljanja čepova počela je 3. novembra, a prikupljeni čepovi će biti predati 3. decembra, na Međunarodni dan osoba sa invaliditetom.

Pored toga, radi lakšeg kretanja osoba sa invaliditetom, Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine Novi Sad priprema inicijativu za obaranje ivičnjaka na  javnim površinama u gradu gde to do sada nije učinjeno. 

U vezi sa tim, pozivamo građane da nam lično u prostorijama stranke, putem naših Fejsbuk (@LigaNS), Instagram (@lsvnovisad)  i Tviter naloga (@LSV_NS) ili na adresu [email protected] prijave lokacije na kojima je potrebno obaranje ivičnjaka.

Prikupljeni predlozi za obaranje ivičnjaka biće sistematizovani i prosleđeni nadležnim gradskim institucijama.

Pozivamo sve svoje članove i simpatizere, ali i sve druge građane i građanke da čepom i predlogom podrže bolji život osoba sa invaliditetom.

Gradski odbor 
Lige socijaldemokrata Vojvodine 
Novi Sad




Odbori LSV | Nedelja, 15. 10. 2023. | Komentara: 0

Marton: Devet od deset dinara u Srbiji je u državnom budžetu. Prekinućemo tu centralizaciju!

Odbornik Lige socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani Aleksandar Marton ističe da je sramno to što zrenjaninska vlast ćuti o, kako je ocenio, katastrofalnom stanju finansija lokalne samouprave. Poručio je i da je poražavajuće koliko je snažna centralizacija u zemlji.
Odbori LSV | Subota, 07. 10. 2023. | Komentara: 0

VOJVOĐANI-LSV: Grejna sezona u Subotici dovedena u pitanje. Bakić i Pastor nesposobni da reše problem.

VOJVOĐANI - Liga socijaldemokrata Vojvodine zahtevaju od gradonačelnika Subotice Stevana Bakića i predsednika Skupštine grada Balinta Pastora da javnosti objasne zašto je početak grejne sezone u gradu doveden u pitanje.
Odbori LSV | Petak, 06. 10. 2023. | Komentara: 0

Propuštena prilika da se napiše Plan razvoja grada po meri građana

Odbornička grupa Lige socijaldemokrata Vojvodine – Vojvođani u Skupštini grada Zrenjanin danas je na sednici gradske skupštine ukazala na štetnost loše urađenog Plana razvoja grada za period 2023-2030. godina



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook