LSV Novi Sad se pridružuje akciji Čepom do osmeha

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Petak, 06. 11. 2020. | Komentara: 0

LSV Novi Sad se pridružuje akciji Čepom do osmeha

Novi Sad, 06. novembar 2020 - Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine pridružuje se akciji „Čepom do osmeha“.

Pozivamo građane da nam čepove od plastične ambalaže donesu svakog radnog dana od 10 do 17 časova u prostorije Gradskog odbora LSV Novi Sad na Trgu mladenaca broj 10, a mogu ih odneti i direktno u prostorije Udruženja „Čepom do osmeha“ u Ćirpanovoj ulici 25.

LSV

Akcija sakupljanja čepova počela je 3. novembra, a prikupljeni čepovi će biti predati 3. decembra, na Međunarodni dan osoba sa invaliditetom.

Pored toga, radi lakšeg kretanja osoba sa invaliditetom, Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine Novi Sad priprema inicijativu za obaranje ivičnjaka na  javnim površinama u gradu gde to do sada nije učinjeno. 

U vezi sa tim, pozivamo građane da nam lično u prostorijama stranke, putem naših Fejsbuk (@LigaNS), Instagram (@lsvnovisad)  i Tviter naloga (@LSV_NS) ili na adresu [email protected] prijave lokacije na kojima je potrebno obaranje ivičnjaka.

Prikupljeni predlozi za obaranje ivičnjaka biće sistematizovani i prosleđeni nadležnim gradskim institucijama.

Pozivamo sve svoje članove i simpatizere, ali i sve druge građane i građanke da čepom i predlogom podrže bolji život osoba sa invaliditetom.

Gradski odbor 
Lige socijaldemokrata Vojvodine 
Novi Sad




Odbori LSV | Sreda, 21. 12. 2011. | Komentara: 0

Decentralizovati Suboticu formiranjem novih opština

SUBOTICA – Liga socijaldemokrata Vojvodine u Subotici pokreće veliku kampanju s ciljem da se formiraju posebne gradske opštine Čantavir, Bajmok i Palić, a reč je o staroj  ideji ligaša koju su kao vrednu pažnje tek u skorije vreme prepoznale i druge političke grupacije, istakao je juče na konferenciji za novinare predsednik Gradskog odbora LSV Subotica  Veljko Vojnić.
Odbori LSV | Utorak, 20. 12. 2011. | Komentara: 0

Neophodno više ulaganja u kulturu

ZRENJANIN - Gradska narodna biblioteka „Žarko Zrenjanin“ u Zrenjaninu može da se pohvali brojnim realizovanim aktivnostima tokom ove godine, u koje se ubraja preko 30 književnih večeri, tribine, radionice za decu, promocije radova dobitnika književnih priznanja, obeležavanje tradicionalnih manifestacija i značajnih jubileja, kao i rad sa fondovima „Todor Manojlović“ i „Ljilja i Milka Mijatov“.
Odbori LSV | Subota, 17. 12. 2011. | Komentara: 0

Pokrenut ciklus tribina na temu poljoprivrede

PANČEVO - Pred brojnim poljoprivrednicima, okupljenim na poziv MO LSV Banatski Brestovac i GrO LSV Pančevo, sinoć je u Banatskom Brestovcu održana tribina na kojoj je dr. Radovanka Jakovljev-Lazić  održala predavanje na temu organske prozvodnje, preventive i zaštite bilja i upotrebe hemijskih preparata u povrtarstvu.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook