LSV položila venac povodom godišnjice Novosadske racije

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Ponedeljak, 21. 01. 2019. | Komentara: 0

LSV položila venac povodom godišnjice Novosadske racije

Novi Sad, 21. januar 2019 - Delegacija Gradskog odbora Lige socijaldmokrata Vojvodine Novi Sad na čelu sa predsednikom Aleksandrom Kravićem i danas je tradicionalno položila venac kod Spomenika žrtvama racije „Porodica“.

LSV

Tom prilikom, Aleksandar Kravić je poručio da Novi Sad nikada neće zaboraviti žrtve januarskog pogroma 1942. godine.

„Da se ne zaboravi, da se ne ponovi“, rekli smo puno puta do sada. Ovo mesto i sudbina nedužnih žrtava 21, 22. i 23 .januara, strašan su podsetnik da ne smemo dozvoliti da fašizam podigne glavu. 

Novi Sad sasvim sigurno  nikada neće zaboraviti sve ove žrtve, a mi iz Lige socijaldemokrata Vojvodine smo bili i bićemo tu da se suprostavimo i ne dozvolimo povampirenje ideologije koja je do ovog zla dovela – poručio je predsednik Gradskog odbora LSV Novi Sad.

Sekretarijat za informisanje
Lige socijaldemokrata Vojvodine



Odbori LSV | Petak, 10. 02. 2012. | Komentara: 0

Jedino LSV uvek brine interesima Vojvodine

SUBOTICA - Gostujući u emisiji „U sred srede“ na lokalnoj City televiziji, predsednik subotičkog Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Veljko Vojnić poručio je sugrađanima da je krajnje vreme da glasaju za sebe.
Odbori LSV | Četvrtak, 09. 02. 2012. | Komentara: 1

Dva kamiona drva za stanovnike Velikog rita

NOVI SAD – Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine Novi Sad dostavio je danas pomoć od dva kamiona puna drva za ogrev u Veliki rit, jedan od najugroženijih delova grada na ovim niskim temperaturama.
Odbori LSV | Četvrtak, 09. 02. 2012. | Komentara: 0

Krajnje je vreme da se podrže pravi borci za Vojvodinu

KIKINDA - Kikindski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine je organizovao konferenciju za medije sa koje je bila upućena poruka o snažnom, složnom i stručnom timu koji Liga u ovom gradu poseduje.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook