LSV položila venac povodom godišnjice Novosadske racije

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Ponedeljak, 21. 01. 2019. | Komentara: 0

LSV položila venac povodom godišnjice Novosadske racije

Novi Sad, 21. januar 2019 - Delegacija Gradskog odbora Lige socijaldmokrata Vojvodine Novi Sad na čelu sa predsednikom Aleksandrom Kravićem i danas je tradicionalno položila venac kod Spomenika žrtvama racije „Porodica“.

LSV

Tom prilikom, Aleksandar Kravić je poručio da Novi Sad nikada neće zaboraviti žrtve januarskog pogroma 1942. godine.

„Da se ne zaboravi, da se ne ponovi“, rekli smo puno puta do sada. Ovo mesto i sudbina nedužnih žrtava 21, 22. i 23 .januara, strašan su podsetnik da ne smemo dozvoliti da fašizam podigne glavu. 

Novi Sad sasvim sigurno  nikada neće zaboraviti sve ove žrtve, a mi iz Lige socijaldemokrata Vojvodine smo bili i bićemo tu da se suprostavimo i ne dozvolimo povampirenje ideologije koja je do ovog zla dovela – poručio je predsednik Gradskog odbora LSV Novi Sad.

Sekretarijat za informisanje
Lige socijaldemokrata Vojvodine



Odbori LSV | Četvrtak, 02. 02. 2012. | Komentara: 0

Liga u Pančevu samostalno na lokalne izbore

PANČEVO – Liga socijaldemokrata Vojvodine na lokalne izbore u Pančevu izlazi sopstevnim snagama prvi put za 22 godine postojanja, izjavila je Marinika Čobanu, predsednica Izvršnog odbora GrO LSV Pančevo, gostujući u emisiji „Intervju“ na televiziji Pančevo.
Odbori LSV | Sreda, 01. 02. 2012. | Komentara: 0

Osuda grafita mržnje u Subotici

SUBOTICA - Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine najoštrije je danas osudio pojavu grafita mržnje “Smrt Mađarima” i “Smrt Hrvatima”, koji su osvanuli tokom jučerašnjeg dana na fasadi “Trgoprometa” i trafou “Elektrodistribucije” u centru Željezničkog naselja u Subotici.
Odbori LSV | Sreda, 01. 02. 2012. | Komentara: 0

Gosti iz Noriča u Skupštini grada

NOVI SAD – Predsednik Skupštine grada Aleksandar Jovanović primio je danas u gradskom parlamentu delegaciju iz bratskog Noriča i sa njima razgovarao o nastavku tradicionalne saradnje dva grada, koja traje više od pet decenija.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook