LSV položila venac povodom godišnjice Novosadske racije

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Ponedeljak, 21. 01. 2019. | Komentara: 0

LSV položila venac povodom godišnjice Novosadske racije

Novi Sad, 21. januar 2019 - Delegacija Gradskog odbora Lige socijaldmokrata Vojvodine Novi Sad na čelu sa predsednikom Aleksandrom Kravićem i danas je tradicionalno položila venac kod Spomenika žrtvama racije „Porodica“.

LSV

Tom prilikom, Aleksandar Kravić je poručio da Novi Sad nikada neće zaboraviti žrtve januarskog pogroma 1942. godine.

„Da se ne zaboravi, da se ne ponovi“, rekli smo puno puta do sada. Ovo mesto i sudbina nedužnih žrtava 21, 22. i 23 .januara, strašan su podsetnik da ne smemo dozvoliti da fašizam podigne glavu. 

Novi Sad sasvim sigurno  nikada neće zaboraviti sve ove žrtve, a mi iz Lige socijaldemokrata Vojvodine smo bili i bićemo tu da se suprostavimo i ne dozvolimo povampirenje ideologije koja je do ovog zla dovela – poručio je predsednik Gradskog odbora LSV Novi Sad.

Sekretarijat za informisanje
Lige socijaldemokrata Vojvodine



Odbori LSV | Utorak, 13. 02. 2024. | Komentara: 0

Zahtevamo nadoknadu štete građanima kojima su uređaji stradali zbog eksperimentalne tehničke vode

Predstavnici Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani Zrenjanin doneli su ispred Gradske kuće neke od uređaja koji su pokvareni zbog toga što zrenjaninskim cevima teče ko zna kakva eksperimentalna tehnička voda.
Odbori LSV | Četvrtak, 08. 02. 2024. | Komentara: 0

Zašto gori Fruška gora?

Novosadski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani poziva ministre unutrašnjih poslova i zaštite životne sredine da hitno obaveste javnost koji su uzroci požara koji su besneli sinoć na Fruškoj gori, kao i kako se planira sanacija posledica požara.
Odbori LSV | Utorak, 06. 02. 2024. | Komentara: 0

LSV-Vojvođani Zrenjanin: Zahtevamo transparentnost gradske administracije u vezi sa biračkim spiskovima

Liga socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani Zrenjanin, uputila je danas Gradskoj upravi grada Zrenjanina zahtev za dostupnost informacije od javnog  značaja - ukupan broj građana sa teritorije grada Zrenjanina koji su upisani u birački spisak na današnji dan.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook