LSV traži besplatan prevoz za sve pančevačke učenike i studente

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Nedelja, 02. 06. 2019. | Komentara: 0

LSV traži besplatan prevoz za sve pančevačke učenike i studente

PANČEVO – Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine Pančevo zatražio je od Skupštine grada Pančeva da na prvoj sledećoj sednici donese odluku o finansiranju prevoza za sve učenike i studente sa područja ovog grada.

LSV

Naime, Gradski odbor LSV Pančevo predlaže da se svim redovnim učenicima i studentima sa područja grada Pančeva od početka nove školske godine, tj. od 01. septembar 2019. godine omogući besplatan prevoz u škole i fakultete u autobusima JKP Autotransport Pančevo.

Predlažu da sredstva namenjena za prevoz idu na teret budžetske rezerve ili posebne stavke budžeta grada Pančeva.

- Razmatrajući tužnu demografsku sliku u našem društvu, pad nataliteta, iseljavanja, nezaposlenost, odlazak u stečaj mnogih privrednih subjekata na području grada, smatramo da bi donošenje ovakve odluke bio pokušaj da se smanje troškovi roditelja mladih generacija nužnih za njihovo školovanje (dosada je čest slučaj da mnoga vredna i pametna deca, zbog visokih cena prevoza, nisu u mogućnosti da nastave školovanje i svoju budućnost traže kao nekvalifikovana radna snaga van naše zemlje) – navedeno je u predlogu LSV koji je dostavljen pančevačkoj Skuštini. 
(SzILSV, 02.06.2019)



Odbori LSV | Četvrtak, 12. 04. 2012. | Komentara: 0

Tim za bolju Vojvodinu

ZRENJANIN - Potpredsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandar Marton, direktor Gradske narodne biblioteke ''Žarko Zrenjanin'' mr Vladimir Vasiljev i predsednik Saveta Mesne zajednice Čenta Jovica Momirov predstavili su se u utorak kao kandidati Lige socijaldemokrata Vojvodine za poslanike u Skupštini AP Vojvodine po većinskom izbornom sistemu.  
Odbori LSV | Sreda, 11. 04. 2012. | Komentara: 1

Vojvođanske banke su bile kičma vojvođanske privrede

MOKRIN - Lider Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak ukazao je sinoć na tribini u Mokrinu da Ujedinjeni regioni Srbije nemaju šta da ujedinjuju, jer u Srbiji ni ne postoje regioni, osim Vojvodine koja se jedino može smatrati regionom.
Odbori LSV | Ponedeljak, 09. 04. 2012. | Komentara: 1

Za veću bezbednost u Bačkoj Palanci

BAČKA PALANKA – Opštinski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine Bačka Palanka zatražio je danas od lokalnih vlasti da se postave ležeći policajaci i novi pešački prelazi na Trgu patrijarha Pavla i u delu Banatske ulice od nove pijace pa sve do gerontološkog centra.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook