LSV traži hitno rešavanje problema plaćanja računa u zrenjaninskim vrtićima

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Četvrtak, 05. 12. 2019. | Komentara: 0

LSV traži hitno rešavanje problema plaćanja računa u zrenjaninskim vrtićima

Zrenjanin, 05. decembar 2019 - Liga socijaldemokrata Vojvodine traži od zrenjaninske vlasti da pod hitno reši problem plaćanja boravka dece u vrtićima.
 
Prethodnih dana se veliki broj roditelja žalio zbog neredovnog dospeća uplatnica za plaćanje usluga Predškolske ustanove u našem gradu. 

LSV

Problem je nastao zbog odluke Gradske uprave Zrenjanina da preuzme ingerencije naplate od Predškolske ustanove "Zrenjanin", ali je zbog preterane birokratizacije i nekvalitetnog rada došlo do potpunog haosa. 

Roditelji su u strahu da će im se posle Nove godine računi ispostavljati kumulativno od septembra, i da će predstavljati veliki namet na kućne budžete, posebno pošto se nalazimo u jeku grejne sezone. 

LSV očekuje hitnu reakciju nadležnih, jer je trenutno stanje nedopustivo. Roditelji ne smeju plaćati zbog grešaka vlasti!

Gradski odbor 
Lige socijaldemokrata Vojvodine 
Zrenjanin 




Odbori LSV | Utorak, 06. 03. 2012. | Komentara: 0

Oformiti Agenciju za energetsku efikasnost

ZRENJANIN - Potpredsednik Gradske organizacije Lige socijaldemokrata Vojvodine u Zrenjaninu Vladimir Tešić, podsetio je na današnjoj konferenciji za novinare na Liginu inicijativu da se u Zrenjaninu oformi gradska Agencija za energetsku efikasnost, ocenjujući da bi na taj način bile ostvarene značajne uštede energije i novca građanki i građana. 
Odbori LSV | Četvrtak, 01. 03. 2012. | Komentara: 0

Zastava Vojvodine na zgradi mesne zajednice u Jabuci

JABUKA – Na zgradi mesne zajednice Jabuka od juče je istaknuta zastava Vojvodine.
Odbori LSV | Četvrtak, 01. 03. 2012. | Komentara: 0

Stručni saveti za poljoprivrednike

BANATSKO NOVO SELO/JABUKA – Liga socijaldemokrata Vojvodine nastavila je predstavljanje svoje agrarne politike, a na tribinama na kojima su govorili stručnjaci iz oblasti poljoprivrede, stočarstva i turizma, zainteresovani poljoprivrednici su mogli da čuju savete o tome kako i na koji način da plasiraju svoje proizvode na tržište, metode zaštite i očuvanja proizvoda, kao i mogućnost da upravo ti proizvodi budu osnov dovođenja stranih turista na ove prostore.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook