LSV u Kikindi organizovao tribinu o stanju u fudbalu

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Petak, 18. 11. 2011. | Komentara: 0

LSV u Kikindi organizovao tribinu o stanju u fudbalu

KIKINDA - Fudbal u Srbiji ne bi trebalo da vode imena već dobri projekti i dugoročni planovi, rečeno je na tribina pod nazivom "Aktuelno stanje fudbala u Vojvodini" koja je u organizaciji Saveta za sport Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Kikinda, održana u Kulturnom centru u tom mestu.

LSV Kikinda

Bivši igrač i fudbalski sudija Zoran Arsić govorio je o učešću u emisiji "Insajder", u serijalu o fudbalskoj mafiji, posle kojeg su počele istrage i hapšenja. Naveo je da živi za fudbal, a ne od fudbala i dodao da su mnogi funkcioneri u savezu tamo iz lične koristi. Arsić je prošle nedelje predao krivičnu prijavu protiv 13 osoba iz samog vrha FSS i FSV. Pored njega govorio je i predsednik OFK "Kikinda" Željko Bodrožić, koji je rekao da se nada da će lokalna samouprava pomoći ovom klubu koji se nalazi „u očajnom stanju", a u gradskom je vlasništvu. Reč je imao i fudbalski sudija Branislav Pemac koji je govorio o sociologiji sporta. Moderator je bio predsednik Saveta za sport LSV Tomislav Bartolić. Po prvi put je jedna politička stranka organizovala ovakav događaj. Kako je najavljeno, ovakve tribine će se organizovati i u drugim gradovima, a GrO LSV Kikinda zalagaće se za bolje stanje ne samo fudbala nego svih sportova na teritoriji opštine.

(BILSV, 18.11.2011.)




Odbori LSV | Sreda, 20. 09. 2023. | Komentara: 0

Zahtevamo besplatne udžbenike za sve učenike u Zrenjaninu

Liga socijaldemokrata Vojvodine – Vojvođani zahteva od predstavnika gradske vlasti da obezbede besplatne udžbenike za sve učenike u Zrenjaninu.
Odbori LSV | Nedelja, 17. 09. 2023. | Komentara: 0

Marton: Zrenjaninom se vlada nasiljem. Ova vlast mora da ode!

Odbornik Lige socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani u Skupštini grada Zrenjanina Aleksandar Marton izjavio je da su se građani preksinoć u tom gradu okupili po 18. put jer su protiv nasilja, protiv nasilne vlasti koja već duže od deceniju čini sve da građanke i građani Zrenjanina ne žive normalno. 
Odbori LSV | Subota, 16. 09. 2023. | Komentara: 0

Begović: Opozicija će pobediti na lokalnim izborima u Zrenjaninu!

Odbornica Lige socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani u Skupštini grada Zrenjanina Bojana Begović zatražila je da se hitno objave imena napadača na Predraga Voštinića, građanskog aktivistu iz Kraljeva, koji je napadnut pre nekoliko dana. Ona je na 18. po redu protestnom skupu „Zrenjanin protiv nasilja“, koji je nazvala slobodnom zonom, navela da su svi koji su došli odabrali da budu slobodni. 



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook