LSV u Kikindi organizovao tribinu o stanju u fudbalu

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Petak, 18. 11. 2011. | Komentara: 0

LSV u Kikindi organizovao tribinu o stanju u fudbalu

KIKINDA - Fudbal u Srbiji ne bi trebalo da vode imena već dobri projekti i dugoročni planovi, rečeno je na tribina pod nazivom "Aktuelno stanje fudbala u Vojvodini" koja je u organizaciji Saveta za sport Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Kikinda, održana u Kulturnom centru u tom mestu.

LSV Kikinda

Bivši igrač i fudbalski sudija Zoran Arsić govorio je o učešću u emisiji "Insajder", u serijalu o fudbalskoj mafiji, posle kojeg su počele istrage i hapšenja. Naveo je da živi za fudbal, a ne od fudbala i dodao da su mnogi funkcioneri u savezu tamo iz lične koristi. Arsić je prošle nedelje predao krivičnu prijavu protiv 13 osoba iz samog vrha FSS i FSV. Pored njega govorio je i predsednik OFK "Kikinda" Željko Bodrožić, koji je rekao da se nada da će lokalna samouprava pomoći ovom klubu koji se nalazi „u očajnom stanju", a u gradskom je vlasništvu. Reč je imao i fudbalski sudija Branislav Pemac koji je govorio o sociologiji sporta. Moderator je bio predsednik Saveta za sport LSV Tomislav Bartolić. Po prvi put je jedna politička stranka organizovala ovakav događaj. Kako je najavljeno, ovakve tribine će se organizovati i u drugim gradovima, a GrO LSV Kikinda zalagaće se za bolje stanje ne samo fudbala nego svih sportova na teritoriji opštine.

(BILSV, 18.11.2011.)




Odbori LSV | Četvrtak, 09. 02. 2012. | Komentara: 0

Krajnje je vreme da se podrže pravi borci za Vojvodinu

KIKINDA - Kikindski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine je organizovao konferenciju za medije sa koje je bila upućena poruka o snažnom, složnom i stručnom timu koji Liga u ovom gradu poseduje.
Odbori LSV | Četvrtak, 09. 02. 2012. | Komentara: 0

Nastavljena borba sa snegom

TEMERIN – Kao što su i najavili, omladinci Lige socijaldemokrata Vojvodine opštinskog odbora u Temerinu nastavili su akciju čišćenja od ogromnih nanosa snega.
Odbori LSV | Utorak, 07. 02. 2012. | Komentara: 0

Iz Zrenjanina poslata poruka pobede

ZRENJANIN – Liga socijaldemokrata Vojvodine trenutno ima najviši rejting u Zrenjninu, kao i sposobnost da pokaže odgovornost i obavezu da vodi grad posle predstojećih izbora, ocenjeno je na današnjoj konferenciji za novinare na kojoj su govorili predsednik GrO LSV Zrenjanin Dejan Čapo, predsednik IO GrO LSV Zrenjanin Dragan Nedeljkov i potpredsednik LSV Aleksandar Marton.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook